Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KAPITEN PARTIZANA SAŠA ILIĆ O TEORIJAMA ZAVERE

NE NAMEŠTAMO TITULU ZVEZDI!

Autor: M. Grujić | 11.04.2013 - 00:02:00h | Komentara: 1

Serija Partizana u kojoj je srpski šampion osvojio samo dva boda na tri utakmice podgrejala je gradske priče da crno-beli ne žele titulu, što je kategorički odbacio kapiten Partizana Saša Ilić.

„To su smešne priče,  mi smo najbolja ekipa  u zemlji i zadržaćemo  prvo mesto do kraja”,  rekao je plejmejker  crno-belih

„To su smešne priče, mi smo najbolja ekipa u zemlji i zadržaćemo prvo mesto do kraja”, rekao je plejmejker crno-belih

- To su smešne priče, ne znam zašto se više vodi polemika oko svega toga. Pričaju da igramo katastrofalno da nećemo titulu, ali mi se ne obaziremo na to, igramo svoju igru i ne interesuje nas šta se dešava na drugim utakmicama. Mi smo na prethodnim utakmicama propustili mnogo šansi, igrali smo na teškim terenima, neki od njih nisu bili ni košeni ni zalivani.

Sami smo prednost napravili, sami smo je i ispustili, ali sve je u našim rukama. Uz dužno poštovanje prema svima, Partizan je najkvalitetnija ekipa u državi - tvrdi kapiten Partizana.

Ilić se nada da će se crno-beli vratiti na pobednički kolosek već protiv Javora.
- Znamo da će biti loš teren, ali nemamo izbora sem da idemo tamo na pobedu. Zaslužićemo valjda jednom i tu sreću, na prošle tri utakmice je nije bilo. Javor je težak rival, koji je taktički odlično organizovan, imaju visoke igrače, ali ponavljam, sve je u našim rukama, ne zavisimo od drugih - kaže plejmejker crno-belih.

Kapitenu Partizana teško je pao poraz od Vojvodine, naročito jer svojim iskustvom nije mogao da pomogne saigračima na terenu.

Uskoro sledi i  novi večiti derbi

Uskoro sledi i novi večiti derbi | Foto: Marko Metlaš


- Uvek je lakše biti na terenu, ali momci su dali svoj maksimum. Sigurno da nije prijatno da za tako kratko vreme izgubimo sedam bodova, to utiče na te mlade momke, ali pričamo puno i znaju svi šta se očekuje od njih. Razlika između ovih i prethodnih utakmica kada smo pobeđivali je što smo tada uvek na vreme postizali gol i bilo nam je lakše zbog toga - rekao je Ilić, koji smatra da je rano pričati o tome da li će večiti derbi direktno odlučiti ko će biti šampion Srbije.

- Do derbija ima puno, videćemo kako će se stvari odvijati. Mi razmišljamo samo o prvoj sledećoj, a to je Javor - zaključio je Ilić.

Već sam jednom ispustio titulu, ne želim opet!

Crvena zvezda je prišla na četiri boda sa “-11”, a seća se Ilić i sezone 1999/2000 kada su crno-beli takođe ispustili veliku prednost i ostali bez titule.
- Sećam se, kako se ne bih sećao, Zvezda je tada napravila veliku seriju, a mi smo nesrećno izgubili od Železnika i Obilića. Jednom sam bio već u situaciji da to iskusim, pa ne želim da Partizan ponovo dođe u situaciju da zavisi od drugih, već od sebe samog - kaže Ilić.

Poslednji komentari
  • Cile Vreme: 11.04.2013 08:37h

    Titula je vec izgubljena. Markec kao povredjen, povredio se dok je spavao. Dzigiju se ne da da igra i izvodi slobodne udarce iako je bolji od mnogih. Iako sam veliki Grobar zaloosno da moreamo da priznamo da od titule nema nista. Onakvo nezalaganje u Kuli i Uzicu nisam video. A tek u Beogradu. Kome pricate pricu....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP