Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„ORLOVI“ IVANOVIĆ I KOLAROV OHRABRUJU UGROŽENE OD POPLAVA:

Ne ostavljamo vas same!

Autor: P. Milovanović | 22.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov, dvojica najiskusnijih reprezentativaca Srbije, poručili su ugroženima od poplava da će cela nacija biti uz njih, te da ih neće ostaviti na cedilu kada prođe sav ovaj haos.

Srpski fudbaleri će  pomoći ugroženima

Srpski fudbaleri će pomoći ugroženima

Iako se uveliko pripremaju za turneju u Americi, gde će odigrati prijateljske mečeva sa Jamajkom, Panamom i Brazilom, misli „orlova“ usmerene su isključivo ka narodu koji se suočio sa nezapamćenom katastrofom.


- Velika tragedija nas je zadesila, sve nas je veoma pogodilo ono što se dogodilo. Zajedno treba da budemo blizu ljudima koji su na bilo koji način ugroženi. Da ne stanemo na ovome, tek im treba pružiti pomoć i podršku kada se smiri situacija. Naša dužnost je da im kao nacija izađemo u susret - izjavio je Aleksandar Kolarov, zvezda Mančester sitija i zamenik kapitena našeg nacionalnog tima.

Nisu  zaboravili  Srbiju: Ivanović  i Kolarov

Nisu zaboravili Srbiju: Ivanović i Kolarov


S njim se složio i kapiten Branislav Ivanović, koji je posebno pohvalio narod što je pokazao jedinstvo i solidarnost u teškim trenucima.
- Situacija je svuda izuzetno teška i dramatična, a ljudi su heroji. Učinili su neverovatan podvig i postigli jedinstvo, dosta toga je zavisilo od naroda. Svaka čast svakome ko je na bilo koji način pomogao. Sada nam predstoji dug i težak oporavak od svih katastrofa koje su nas zadesile - rekao je defanzivac Čelsija.

- Neverovatno mi je drago što se probudila pozitivna energija, taj entuzijazam. Svi su se uključili i bitno je da se što pre oporavimo, iako sam svestan da će to trajati veoma dugo - realan je Ivanović.

Za kraj se Ivanović nakratko osvrnuo na predstojeću turneju po Americi.
- Sport, kao i život, ide dalje, moramo da uradimo sve da bar na neki način, makar malo usrećimo narod i pružimo nadu za bolje sutra - zaključio je lider fudbalske Srbije.

Kolarov: Lako sa Brazilom


Aleksandar Kolarov je demantovao napise brojnih svetskih medija da napušta Mančester siti, a o američkoj turneji je rekao:
- Ne možemo da gledamo unazad, već unapred, kao i na sve u životu. Čeka nas turneja u Americi i Brazilu. Iako smo umorni, daćemo maksimum da na pravi način završimo sezonu. Meč sa Brazilom u Sao Paulu biće lak za igru u smislu motiva, dok su preostala dva rivala za mene nepoznanice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP