Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

Partizan gostuje na Karaburmi (17, „Arena“)

Ne padaju na romantiku!

Autor: M. Zdravković | 02.09.2012 - 21:30:00h | Komentara: 0

Slavlje zbog plasmana Partizana u grupnu fazu Lige Evrope je završeno. Fudbalere srpskog šampiona danas očekuje gostovanje na Karaburmi (17, TV „Arena“), na kojoj, po običaju, beleže pobede nad OFK Beogradom.

„Romantičar“ Gašić će danas voditi rat sa Sašom Ilićem

„Romantičar“ Gašić će danas voditi rat sa Sašom Ilićem | Foto: FoNet

Ipak, trener Vladimir Vermezović svestan je težine narednog ispita, iako je Partizan favorit u okršaju s „romantičarima“.


- Uvek je problem vratiti se sa evropskog koloseka na domaći teren. Moramo da zaboravimo Norvežane jer smo na početku sezone odredili Jelen Superligu kao prioritet. Domaće prvenstvo je naša stvarnost, a Evropa nam služi samo za sticanje neophodnog iskustva. Sve u svemu, ako odigramo kao protiv Tromsa, verujem da možemo da se nadamo pobedi - istakao je Vermezović.

Trener šampiona zna da je naredni rival u lošoj situaciji.

- Nisu dali gol na uvodna tri meča i ne sumnjam da će odigrati motivisano protiv nas, kao i svaki rival u Srbiji. Istrošeni smo posle veoma iscrpljujuće utakmice sa Tromsom, ali imamo veliki fond igrača, koji može da odgovori zahtevima Partizana - napominje Vermezović.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji, u timu Partizana bi mogao da se nađe novajlija defanzivac Sreten Sretenović, a osim Zvonimira Vukića, koji je u sukobu s trenerom, svi ostali igrači su na raspolaganju šefu stručnog štaba.

U taboru OFK Beograda žele da na 101. godišnjicu kluba ostave što bolji utisak.

- Dolazi nam utakmica za koju se živi. Očekujem da ćemo postići više od jednog gola - optimista je kapiten „romantičara“ Nemanja Nikolić.

OFK bez uspeha šest godina!

OFK Beograd je poražen na poslednjih 13 međusobnih susreta sa Partizanom! Klub sa Karaburme je poslednju pobedu nad crno-belima izvojevao u septembru 2006. godine, i to u Humskoj, kada je slavio sa 1:0 pogotkom Aleksandra Kolarova. Zanimljivo, tadašnji trener Partizana Miodrag Ješić rekao je da ne priznaje taj poraz.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP