Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MARKO NIKOLIĆ, TRENER PARTIZANA, ISKRENO PRED DERBI:

Ne plašim se ničega, hoću titulu!

Autor: D. Ostojić | 24.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Predstojeći 146. večiti derbi trebalo je da bude meč sezone u Jelen Superligi, ali se posle rezultata iz vanrednog 25. kola elitnog domaćeg takmičenja Zvezda neočekivano odmakla od Partizana na velikih šest bodova, pa su mnogi skloni da kažu da je šampionska trka već završena.

Sada se smeškaju, a u subotu će da pršti: Nikolić i Stojanović

Sada se smeškaju, a u subotu će da pršti: Nikolić i Stojanović

Međutim, iako vrlo objektivan, trener šampiona Marko Nikolić se ne slaže s tim. Veliki je optimista kada je u pitanju predstojeća utakmica, ali i borba za titulu.


- Imamo ogromnu želju za pobedom. Dolazi nam tim koji ima 15 pobeda u nizu. To je fantastičan skor, najbolji u Evropi. Možda ćemo baš mi biti ta ekipa koja će ga zaustaviti - kao iz topa će mladi stručnjak.

Nikolić je svestan i da Partizan zbog međusobnog duela mora Zvezdu da dobije sa dva razlike na svom terenu u Humskoj (prvi meč na „Marakani“ crveno-beli rešili su u svoju korist sa 1:0).

- Svaka pobeda će biti veliki uspeh, a naravno da znamo da nam je potrebno dva razlike. Razmišljamo i o tome i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da se vratimo na pobednički kolosek, a samim tim i obradujemo armiju svojih navijača.

Na kraju je šef stručnog štaba crno-belih odgovorio i na pitanje da li se plaši eventualnog nameštanja rezultata u poslednja četiri kola?!

- Ne plašim se ničega! Verujem da još uvek nije sve gotovo. Derbi odlučuje mnogo toga, jer sve sem naše pobede bi rešilo šampionsku trku. U drugačijem slučaju, situacija bi se zakomplikovala - zaključio je Nikolić.
Podsetimo, večiti derbi je na programu u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

STOJANOVIĆ: Nadamo se najboljem!

Iako je „plus šest“ na „Marakani“, trener Zvezde Slaviša Stojanović, svestan je da ima još mnogo posla pred njim i njegovim pulenima.
- Ovo je specifična nedelja za nas. Imali smo teško gostovanje u Novom Pazaru, pa meč sa Radničkim i sada nas čeka derbi. Nije lako izneti sav taj napor, igrači zaslužuju pohvale za sve do sada. Imaju strašnu želju i motivaciju, izgurali su teške momente. Nadamo se najboljem na kraju sezone - rekao je Stojanović prilikom gostovanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP