Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KRISTIJANO I LEO

Ne vole se oni baš toliko koliko pričaju (VIDEO)

Autor: R. A. | 30.08.2012 - 15:33:00h | Komentara: 0

Tačno je da mediji podižu velike kako bi bili još veći, a njihove takmace održavaju na visokom nivou kako bi rivalitet stalno bio u centru pažnje i izvor novih priča, ali tvrdnje Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, dvojice možda najboljih fudbalera na svetu, da su u dobrim odnosima - nisu mogle da budu potkrepljene nakon njihovog najnovijeg okršaja.

Posle poraza u Barseloni sa 3:2, fudbaleri madridskog Reala su pobedom od 2:1 u revanšu uspeli da, zahvaljujući većem broju golova u gostima, osvoje Superkup Španije.

Bez pozdrava

Bez pozdrava | Foto: asdd

 I, sve je delovalo idilično pred prepunim tribinama stadiona "Santjago Bernabeu" dok na kraju red nije došao i na uobičajeno pozdravljanje aktera.


Svi su se rukovali sa svima, grlili se veliki rivali, čestitalo sudijama (mada, Barselonini fudbaleri su to radili manje radosno, što zbog poraza, što zbog činjenice da su dugo igrali bez isključenog saigrača, Adrijana), ali - dvojica najboljih nisu se pozdravila.

Iako su obojica prišla sudijama gotovo u istom trenutku, samo su bez reči i razmenjenih pogleda prošli jedan pokraj drugog, ostavivši tako svet u dilemi - da li ovi fudbalski asovi uopšte i razgovaraju. Sudeći po prikazanom, biće da im je rivalstvo naraslo toliko da se pitanje "Ko je bolji, Mesi ili Ronaldo?" pretvorilo u "pokazaću ti da sam bolji". Obojica su bili strelci u revanšu, 1:0 je za Ronalda u ovosezonskim trofejima, ali 0:0 u pozdravima. Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP