Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI TRENER PARTIZANA MARKO NIKOLIĆ:

Neće biti lako kao što misle!

Autor: M. Grujić | 19.12.2013 - 07:40:00h | Komentara: 0

Dolazak Marka Nikolića u Partizan nikoga nije iznenadio jer se o njegovom angažmanu pričalo kako je jesen odmicala, a nakon odlaska iz Vojvodine, postalo je jasno da su se kockice poklopile i da će bivši trener Rada i omladinske reprezentacije Srbije preuzeti tabor srpskog šampiona.

Marko Nikolić

Marko Nikolić | Foto: Marko Metlaš

Nikoliću je prvi radni dan protekao delom i na novogodišnjem koktelu Partizana, tokom kojeg mu je i definitivno postalo jasno šta se od njega očekuje.


- Naravno da znam šta očekuju od mene. Očekivanja su najviša moguća, kao i uvek, ali mislim da sam spreman, zajedno sa svima u klubu, da dođemo do željenog cilja. Neće biti jednostavno da dođemo do toga, iako svi misle „lako ćemo“, ali to jeste čar ovog posla. Ako hoćemo da ostvarimo to što želimo, moramo prvo da stvorimo preduslove koji će dočekati igrače pre nego što izađu na teren i pripreme - rekao je Nikolić.

Novi trener Partizana nije želeo da opširnije priča o imenima igrača koje će pokušati da angažuje u zimskom prelaznom roku.

- Već sam izneo svoje zamisli i poklapaju se u velikoj meri sa željama sportskog direktora. Prelazni rok nije tako jednostavan kako ga ljudi zamišljaju. Biće i dosta odlazaka jer nam ne treba previše igrača za jedno takmičenje na proleće - otkriva Nikolić.

Tandem iz Vojvodine, Branimir Trajković i Miroslav Vulićević, mogao bi da krene Nikolićevim stopama u Partizan.

- Slažem se da je idealan trenutak da Vulićević dođe u Partizan, pošto je slobodan igrač. Takođe, drago mi je da igrači poput Trajkovića žele da nastave saradnju sa mnom, to mi imponuje i znak je da sam imao dobar odnos sa njima i da su zadovoljni mojim radom. Nije Trajković jedini koji želi da mi se priključi. Mislim da nam treba još najmanje dva dobra napadača - poručio je novi trener Partizana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP