Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NIVES CELZIJUS DRPIĆ ZA ALO! O DOLASKU SUPRUGA DINA U ZVEZDU:

Neće biti seksa na „Marakani”!

Autor: M. Zdravković | 16.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Kao atomska bomba juče je odjeknula informacija da je iskusni hrvatski fudbaler Dino Drpić (32) ponuđen Crvenoj zvezdi kao slobodan agent. Nekadašnji štoper zagrebačkog Dinama ne krije da bi voleo da obuče dres ovog kluba, a jasno je i da bi crveno-beli, osim igračkog, dobili i veliko navijačko pojačanje u vidu Drpićeve supruge Nives Celzijus.

„Moj muž je jako sramežljiv i konzervativan momak. Bio bi vrhunsko  pojačanje za crveno-bele“, kaže za „Alo!“ hrvatska starleta

„Moj muž je jako sramežljiv i konzervativan momak. Bio bi vrhunsko pojačanje za crveno-bele“, kaže za „Alo!“ hrvatska starleta | Foto: RAS

Poznata hrvatska starleta u intervjuu za „Alo!“ kaže da ne bi imala ništa protiv da se već ove zime preseli u Beograd.


- Taj grad je moj drugi dom. Gotova cela moja familija živi u Beogradu i Novom sadu. Takođe, i gotovo cela porodica sa Dinove majčine strane živi, što u Beogradu, što u Šapcu, tako da ne vidim nikakve prepreke za naš eventualni novi život u srpskoj prestonici - ističe Nives Celzijus.

- Kako ti se čini ideja da Dino obuče crveno-beli dres?
- Sigurna sam da bi Dino rado prešao u Zvezdu. Reč je o respektabilnom klubu koji se bori za titulu, a to je ono što njemu fali - borba, pravi srčani navijači, pobede... Ipak, smatram da je cela priča medijski dosta napumpana i da je teško to realizovati.
- Zašto?
- Zvezda je jedan od retkih klubova koji u potpunosti uvažava mišljenje svojih navijača, što je za svaku pohvalu. Klubovi danas ganjaju profit i dovode sve više stranaca, umesto da forsiraju svoju decu. Mislim da će se upravo zato neki od navijača Zvezde suprostaviti dolasku Dina, jer nisu dovoljno upoznati sa njegovim likom i igračkim kvalitetima, iako ja smatram da bi Dino bio sjajno pojačanje i da bi, s obzirom na želju za igrom i pobedom, ostavio srce na terenu.

Spreman za  crveno-beli  dres: Dino Drpić

Spreman za crveno-beli dres: Dino Drpić | Foto: Reuters


- Misliš li i da bi mogao da ima probleme ovde, imajući u vidu političku situaciju?
- Problemi su mogući svuda. Ipak, koliko znam, primio je putem društvenih mreža puno poruka podrške od brojnih zvezdinih navijača, što nas je prijatno iznenadilo.

- Svojevremeno si uzburkala duhove pričom o seksu na travi „Maksimira“. Da li bi imala seks sa Dinom i na travi „Marakane“ ako bi on došao u Zvezdu?
- To je bila šala koju su svi svetski mediji sa oduševljenjem dočekali. Ali na njihovu žalost, ipak samo je bila reč o šali. Dino je privatno jako sramežljiv i konzervativan momak - zaključuje na kraju razgovora Nives Celzijus.

Stojanović: Dino je dobar igrač!


Slaviša Stojanović, trener Crvene zvezde, ostavlja utisak kako ne bi imao ništa protiv da crveno-beli angažuju Dina Drpića ove zime.
- Treba da pričam s predsednikom Džajićem, da vidimo koliko je ozbiljna šansa da ga dovedemo. Iznenađen sam ovom informacijom, nisam ranije znao za mogućnost da ga angažujemo - rekao je za „Alo!“ Slaviša Stojanović.
Na pitanje o fudbalskim kvalitetima Drpića, slovenački stručnjak je kratko odgovorio:
- Vodio sam Domžale protiv njegovog tima i sigurno je da se radi o dobrom fudbaleru. Ali, to je sve što mogu da vam kažem u ovom trenutku - završio je Zvezdin trener.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP