Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDRAG RAJKOVIĆ, JEDINA SVETLA TAČKA ZVEZDE U BLAMAŽI OD KAIRATA:

Nećemo prokockati 10 miliona €!

Autor: P. Milovanović | 04.07.2015 - 15:00:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda se žestoko obrukala na evropskoj premijeri, dobila je jak šamar od malopoznatog kazahstanskog Kairata, koji je usred Beograda lagano slavio sa 2:0.

Crveno-beli će  u revanšu juriti  dva gola minusa

Crveno-beli će u revanšu juriti dva gola minusa | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Katastrofa bivšeg evropskog i svetskog prvaka mogla je da bude još gora, ali je maestralni kapiten Predrag Rajković po ko zna koji put pokazao svetsku klasu. Branio je Rajko ko lud i bio je jedina svetla tačka posrnulog diva iz Ljutice Bogdana. Dan nakon teškog poraza, Rajković je kapitenski poručio za “Alo!” da se Zvezda još nije oprostila od Evrope, kao i da on i saigrači imaju jak razlog da nadoknade izgubljeno.


Naime, činjenica je da je uprava pomoću „čarobnog štapića“ preko noći stvorila oko 10 miliona evra za evrolicencu i bila bi velika bruka da vicešampion Srbije učešće okonča već u “sezoni kupanja”.

- Ne bih da ulazim puno u tu priču oko novca, ja sam zadužen za teren, ali svi znamo da je uprava požurila i potrudila se da nam obezbedi novac za učešće u evropskim takmičenjima, tako da ćemo dati sve od sebe da ne prokockamo taj novac i da ne ispadnemo u prvom kolu - iskren je Rajković.

Ne pomažu ni zmajevi  na kopačkama: Katai

Ne pomažu ni zmajevi na kopačkama: Katai


Najbolji mladi golman planete koji je sa Srbijom nedavno osvojio Mondijalito na Novom Zelandu hrabro je poručio da Zvezda može do čuda u Kazahstanu 9. jula, za kada je zakazan revanš. Rajković je obrazložio i na čemu je baziran taj silni optimizam.

- Jako teško nam je pao poraz, a presekao nas je crveni karton Pavićevića u drugom minutu, praktično smo čitav meč igrali sa igračem manje, što je jako teško. Ne bi bio taj rezultat da nas je bilo 11 na 11, budite ubeđeni. Takođe, njima je u toku prvenstvo, u boljoj su formi, ali to ne sme da nam bude alibi. Znam da su nas mnogi već optisali, ali nije gotovo. Greše svi, idemo u Kazahstan rasterećeni, Zvezda može da postigne dva ili tri gola i plasira se u drugo kolo. Očekujem daleko bolju partiju u revanšu - ističe Zvezdin kec.
Za kraj, Rajković je poručio da je kucnuo čas da se prekine očajan niz, prema kojem Zvezda u evrokupovima ne zna za trijumf neverovatnih 715 dana.
- Vreme je da se prekine i ta crna serija - završio je razgovor Predrag Rajković.

Hvala navijačima što su nas bodrili


Zvezdu je u prvom meču u sezoni na “Marakani” bodrilo čak 28.000 navijača, što je za svaku pohvalu. Uprkos bolnom i teškom porazu od doskorašnjih anonimusa ih Kazahstana, “delije” su aplauzom pozdravile Rajkovića i saigrače.
- Teško nam je pao poraz, a navijačima svaka čast. Bili su sve vreme uz nas, bodrili su nas. Daćemo sve od sebe da pobedimo u revanšu i odužimo im se - ističe Peđa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP