Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZORAN STOJADINOVIĆ O PROBLEMU REGISTRACIJE

Neću da umrem zbog Petkovića i Garida!

Autor: M. Zdravković | 07.02.2013 - 00:02:00h | Komentara: 1

I pored ozbiljnog napora sportskog direktora Zorana Stojadinovića da u vreme bersparice na „Marakani“ angažuje Luisa Garida iz Hondurasa i Nikolu Petkovića, njegov trud mogao bi da padne u vodu, ako do sutra uveče ne padne blokada računa FK Crvena zvezda i novac ne legne kako bi se odmah isplatila dugovanja klubovima i igračima, koji su svoj novac zatražili preko organa Fudbalskog saveza Srbije.

Nisu se valjda  džabe slikali:  Garido i  Stojadinović

Nisu se valjda džabe slikali: Garido i Stojadinović | Foto: Aleksandar Koković

Nije Zvezda jedina u nevolji, i Partizan duguje, kao i još nekoliko superligaša, i svi oni, prema najavama iz Saveza, neće moći da registruju novajlije sve dok ne izmire obaveze.


Neće biti novih lica!

Prelazni rok u Srbiji ističe sutra, ali od direktora Stojadinovića saznajemo da je za Zvezdu faktički završen još prošlog petka angažovanjem Luisa Garida.
- Ostalo je još malo vremena i mislim da nećemo dovoditi nova lica. Postoje kontakti, ali teško da ćemo angažovati još neko pojačanje jer smo u teškoj finansijskoj situaciji - ističe Stojadinović.

Sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović ističe u razgovoru za „Alo!“ da je problem u vezi s registracijom igrača ozbiljan, ali da se nada razumnom rešenju.

- Zatražili smo od Saveza da nam izađe u susret i da nam se produži rok dok skinemo blokadu računa i onda ćemo regulisati sva potraživanja. Ne poznajem način na koji je problematika naplate potraživanja regulisana, to sigurno znaju nadležni u FSS-u, ali ako ima prostora da se taj rok produži, to bi sigurno bilo u interesu svih klubova Superlige. Mislim da bi FSS morao da pomogne svima nama, pogotovo što smo članovi srpskog saveza, a ne hrvatskog ili nekog drugog u regionu - kaže Stojadinović.

Ugledni menadžer napominje i da se neće kajati čak i ako crveno-beli na kraju ne uspeju da registruju Garida i Petkovića.
- Neću da umrem ako ih ne registrujemo... Samo bi mi bilo žao, najviše zbog ekipe i kluba, jer su nam ta dva igrača neophodni u ovom trenutku. Što se mene lično tiče, nije mi prvi put da radim naporno, a da na kraju transfer propadne. Radiću tako još nekoliko puta sigurno u budućnosti i to nije problem. Nadam se da ćemo u periodu koji dolazi imati manje problema - zaključuje Stojadinović.
Poslednji komentari
  • zoki Vreme: 08.02.2013 10:25h

    Na vašu žalost Partizan je svoja dugovanja platio,a Zvezdani ni Vučić više ne može pomoći !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP