Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGAN ĐURIĆ, PREDSEDNIK FK PARTIZAN, PREKO ALO! OBEĆAVA:

Neću žaliti para ako prođemo Ludogorec!

Autor: D. Ostojić | 06.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Partizan večeras (20.45, RTS) bije odlučujuću bitku za prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Posle 0:0 u Razgradu, crno-belima je potrebna bilo kakva pobeda u revanšu pred „grobarima“, pa da se nađu na pragu elite. Pored rezultatskog uspeha slobodno možemo da kažemo da bi srpski vicešampion trijumfom nad Bugarima ušao i u mirnu luku što se finansijskog aspekta tiče.

Ništa nije uložio  u pojačanja pred  Ludogorec, ali  obećava premije:  Dragan Đurić

Ništa nije uložio u pojačanja pred Ludogorec, ali obećava premije: Dragan Đurić | Foto: Mladen Šurjanac

Najmanje dva i po miliona evra bi se slilo u kasu u Humskoj, a u slučaju novih dobrih rezultata, bilo to u Ligi šampiona ili Ligi Evrope - i mnogo više. Takva devizna injekcija i te kako je potrebna klubu u kojem radnici prete štrajkom zbog neipslaćenih plata, a igrači ovih dana primaju tek deo martovske zarade!?


U slučaju pobede - Liga Evrope u džepu!

Ukoliko Partizan večeras trijumfuje nad Ludogorecom, proći će u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona i samo će ga dva meča deliti od elitnog takmičenja. Međutim, i ukoliko ne bude uspešan u plej-ofu, Partizan bi pobedom nad Bugarima sigurno obezbedio bar grupnu fazu Lige Evrope i još najmanje šest mečeva protiv jakih rivala sa Starog kontinenta ove jeseni. U slučaju neuspeha protiv Ludogoreca, crno-beli bi igrali još dva meča, u plej-ofu Lige Evrope.

Svestan je toga i Dragan Đurić, predsednik crno-belih, ali on ide i korak dalje. Čuo je da su Bugari spremni da premiraju svoje igrače sa po 3.000 evra ukoliko prođu Partizan, pa odgovara gotovo istom merom.

- Ne znam da li bismo mi isplaćivali po 3.000 evra, manje ili više od toga, bila bi to stvar dogovora uprave i samih igrača. U svakom slučaju, premija bi bilo. I ne bi to bile zaostale zarade, nego bonusi. Trijumfom nad Bugarima igrači bi sami zaradili pare i svakako da bi zaslužili tu novčanu nagradu. Ipak, ne volim da pričam unapred, da ne izmalerišem, mada iskreno verujem u prolaz. Ako se moje želje i želje „grobara“ ostvare, nećemo žaliti pare - svako će biti nagrađen za ono što je učinio - otkriva nam Đurić.
Prvi čovek tima iz Humske zna da bi milioni od UEFA pomogli konsolidaciji kluba.

Mi tebi pobedu, ti nama lovu

Mi tebi pobedu, ti nama lovu | Foto: Saša Čolić


- To nisu male pare, za to se bore i najveći evropski klubovi. Danas je u fudbalu mnogo novca, a samo najbolji mogu da dođu do njega. Verujem da ćemo mi svoje probleme uspeti da rešimo bez obzira na večerašnji rezultat, ali, ponavljam, verujem u prolaz - zaključuje naš sagovornik.

Jure pogodak  u revanšu:  Fudbaleri  Partizana

Jure pogodak u revanšu: Fudbaleri Partizana | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Popriličnu svotu novca Partizan bi mogao da zgrne i od prodaje karata za meč sa Ludogorecom. Do juče je otišlo preko 15.000 ulaznica, a očekuje se da prava navala bude pred sam meč. Plej-of bi sigurno doneo atraktivnijeg rivala i mnogo više gledalaca na stadion Partizana, a tek grupna faza Lige šampiona...

Karte danas na blagajni!


Karata za utakmicu sa Ludogorecom još ima u prodaji. Svi zainteresovani do ulaznice za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona mogu doći na blagajni stadiona i danas od 9 časova, pa do početka meča (20.45), a cene su: jug/sever - 600, istok/zapad, bočni delovi - 1.200 i istok/zapad, centralni delovi - 1.500 dinara. Prilikom kupovine obavezno je poneti neki identifikacioni dokument na uvid (ličnu kartu, pasoš ili vozačku), a moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po osobi. Sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč.

Poslednji komentari
  • zo Vreme: 06.08.2014 10:32h

    Cije pare neces zaliti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP