Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ULTRAPOPULARNI BRAZILAC OTKRIO OD KOGA JE UČIO DA IGRA FUDBAL

Nejmarov idol je Zvezdin Molina!

Autor: D. Ostojić | 13.10.2013 - 08:50:00h | Komentara: 0

Verovali ili ne, ultrapopularni Brazilac Nejmar kao klinac idola je video u Mauriciju Molini! Da, da - upravo onom Kolumbijcu od koga se Crvena zvezda oprostila tek tako, posle samo šest meseci koje je od jeseni 2007. pa do proleća 2008. godine Mo proveo na „Marakani”!

Prijatelji za sva vremena: Nejmar i Mo

Prijatelji za sva vremena: Nejmar i Mo

Da se i sada divi Mou, Nejmar je dokazao fotografijom sa Kolumbijcem, na kojoj se jasno vidi da je presrećan zbog susreta sa idolom posle četiri godine. Fotka je snimljena u Seulu, gde Molina igra za istoimeni klub, a u kojem je Nejmar juče sa Brazilom u prijateljskom meču odmerio snage sa domaćinom Južnom Korejom.


- Ovog momka ću pamtiti uvek. Ušao sam umesto njega kada sam debitovao za Santos. Sjajno je što smo se ponovo sreli - napisao je Nejmar na svom Tviter nalogu uz okačenu fotografiju sa Molinom, čije je driblinge „upijao”.

Inače, „ljubav” Nejmara prema Molini datira tačno od 7. marta 2009. godine, kada su na stadionu „Pakembe” igrali Santos i Oeste. Iz igre je u drugom poluvremenu izašao momak koji je za kratko vreme osvojio simpatije navijača Crvene zvezde, jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana (20 utakmica, osam golova) - Mauricio Molina. Umesto njega, na travnati tepih ušao je tada 17-godišnji Nejmar, prvi put u zvaničnoj utakmici za „svece”. Sve ostalo je već svima poznato...

Ovim činom megapopularni as Barselone pokazao je da i pored slave i novca čovek može ostati sa obe noge na zemlji i iskreno se obradovati pravom prijatelju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP