Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TERZIĆ SAVETUJE NEZADOVOLJNE FUDBALERE ZVEZDE:

NEMA PLATE! Osmeh na lice, pa na trening!

Autor: M. Zdravković | 22.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

U Zvezdi opasno varniči! Para odavno nema, a i kada stigne neka „crkavica“, ona skoro nikada ne završi u džepovima fudbalera, jer se njome „krpe“ dugovi.

„Ko nije spreman da svakog jutra s osmehom dolazi na trening, bez obzira na to da li je plaćen ili ne, nije mi potreban”, kaže č

„Ko nije spreman da svakog jutra s osmehom dolazi na trening, bez obzira na to da li je plaćen ili ne, nije mi potreban”

Sukob između Zvezdana Terzića i prvotimaca tokom priprema u Belgiji, samo je posledica višenedeljnog nezadovoljstva igračkog kadra. Klupski operativac je žestoko razmenio mišljenja s fudbalerima, posebno s onim najiskusnijima, kapitenom Nenadom Milijašem i defanzivcem Nikolom Mijailovićem. Nikakvog fizičkog sukoba nije bilo, ali su pale teške reči s obe strane.


Dr Zvezdan Terzić odgovorio je juče na poziv iz naše redakcije. Negirao je sukobe, ali je poručio da je na sastanku igračima saopštio da nema para.
- Rekao sam im da para nema, a kada će ih biti, pojma nemam. Objasnio sam im i da je minus 50 miliona i da ne treba biti Kristifor Kolumbo, pa otkriti Ameriku, a kome se ne sviđa, neka odmah ide iz Zvezde, ako ima bolje. Mogu da zaborave na velike ugovore, jer ja nisam čarobnjak, pa da im za 15 dana isplatim i po 300.000 evra, koliko im je neko ranije obećao. Sa tom politikom rasipanja para je gotovo. Od sada će najveći ugovor u Crvenoj zvezdi biti 120.000 evra, a kome se takva situacija ne dopada, slobodan je - poručio je Terzić u razgovoru za „Alo!“.

Potom se u glasu iskusnog čelnika osetila gorčina, valjda i zbog tog sukoba sa igračima. Napomenuo je da od sada red mora da se zna.

- Ranije je uprava tolerisala neprimerene istupe igrača, pod izgovorom da im se duguje dosta para. Sa tim je sada gotovo. Ko nije spreman da svakog jutra s osmehom dolazi na trening, bez obzira na to da li je plaćen ili ne, nije mi više potreban u klubu - jasan je Terzić.

Na pitanje da li je samo osmeh dovoljan za uspehe koji su imperativ u Zvezdi i može li se s praznim džepovima do rezultata, Terzić odgovara:
- A da li su ti momci do sada igrali u Arsenalu i Liverpulu ili u manjim klubovima? Moraju da shvate da ovde nema love, da od Zvezde ne treba da očekuju nikakvu zaradu, već da je ona samo izlog iz kojeg mogu dobro da se prodaju u inostranstvu i obezbede svoju egzistenciju.
Poslednji komentari
  • Partizanovac Vreme: 22.07.2014 08:48h

    Terzicu, za njih nema plata ni para za osnovno, a ZA TEBE. Odakle TI PRIMAS PLATU, odakle ostali u upravi primaju platu. To je kao u privatnom preduzecu, gazda ide na more, vozi dzipove, avione, kamione, a radnici na minimalcu. Pa nisu ti igraci, one iz Amsterdama, da igraju, rade, a da posle ti uzmes deo para, iako u njih nisi ulozio ni filera, a ni dao za osnovno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP