Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDRAG MIJATOVIĆ ZA ALO! O ŽREBU ZA POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA

Nema prevare, Real i Barsa će u finale!

Autor: P. Milovanović | 13.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 3

Atomski fudbal očekuje nas u polufinalu Lige šampiona (prvi mečevi 23. i 24. aprila, revanši nedelju dana kasnije), gde je voljom žreba u Nionu odlučeno da koplja ukrste Bajern i Barselona, odnosno Dortmund i Real.

Predrag  Mijatović

Predrag Mijatović

Za neke potpuno očekivani polufinalni parovi, s obzirom na to da se odavno priča da je UEFA spremna na sve kako bi se u finalu na “Vembliju” 25. maja sastali španski giganti, ali tu teoriju zavere u razgovoru za “Alo!” odbacuje bivši igrač Madriđana Predrag Mijatović.


- Glupost je da je žreb namešten. To su klasične teorije zavere onih koji nemaju šta da rade u životu. Te priče, tople-hladne kuglice, neistinite su. Žreb je žreb, kuglice su kuglice i tu nema prevare - jasan je Peđa.

Želi novu titulu:  Kristijano Ronaldo

Želi novu titulu: Kristijano Ronaldo | Foto: FoNet / EPA

Ronalda je nemoguće
zaustaviti


Na pitanje da li Neven Subotić i ostali defanzivci Dortmunda mogu ponovo da izađu na kraj sa Kristijanom Ronaldom, Mijatović je odgovorio:
- Real nije pobedio Borusiju u grupnoj fazi, ali sada stvari stoje drugačije. Ronaldo je u daleko boljoj formi, a kada je tako, onda ga je nemoguće zaustaviti.
Podsetimo, “milioneri” su na svom terenu tukli Real 2:1, dok je u Madridu bilo 2:2.

Mijatović, koji je Realu obezbedio titulu prvaka Evrope 1998. postigavši odlučujući gol u finalu protiv Juventusa (1:0), lomio se oko toga ko je favorit u dvoboju Bajerna i Barselone, ali je prednost dao šampionu Nemačke.

- Uvek je teško prognozirati polufinale tako velikog takmičenja kao što je Liga šampiona, jer su sva četiri kluba zaslužena stigla tako daleko. Svi su favoriti, ali bih izdvojio Bajern. Nemci su u najboljoj formi, počistili su Juventus i lagano stigli do polufinala. S druge strane, Barselona se namučila protiv Milana i Pari Sen Žermena, ali... S Barsom se nikad ne zna, poseduju ogroman kvalitet.

Što se drugog polufinalnog para tiče, legendarni Crnogorac je očekivano veće šanse dao svom bivšem klubu.
- Dortmund je nezgodna ekipa. Klop je uspostavio sistem, igraju kolektivno i u tome leži njihova snaga. Ipak, iskustvo je na strani Reala i nadam se da će ga iskoristiti.
Na kraju, Mijatović je otkrio da svim srcem navija da se u finalu 25. maja na “Vembliju” sudare Real i Barselona.

Od njega strepi cela  Evropa: Lionel Mesi

Od njega strepi cela Evropa: Lionel Mesi | Foto: Reuters


- Prošle godine su svi očekivali Real i Barsu u finalu, što se nije dogodilo. Bilo bi fantastično da ovoga puta bude drugačiji scenario i da u tom velikom finalu gledamo španske velikane. Naravno, navijao bih da Real posle toliko godina osvoji jubilarnu desetu titulu prvaka Evrope - zaključio je Mijatović.

Erik Abidal

Erik Abidal

Abidal: Osvojićemo pehar zbog Vilanove


Defanzivac Barselone Erik Abidal poručio je da će Barselona učiniti sve da osvoji trofej, pre svega zbog trenera Vilanove, koji je ove sezone operisao tumor na pljuvačnoj žlezdi.
- Sva četiri tima su odlična, ali mi želimo da osvojimo trofej zbog Tita. Ove sezone mu je stvarno bilo teško - izjavio je Abidal.
Inače, Abidal se prošlog vikenda vratio na teren, posle transplantacije jetre.
 

Poslednji komentari
  • Zoran-Dizeldorf Vreme: 13.04.2013 18:38h

    Mijate ce videmo,1 maja cemo biti pametniji,imam ogromno postovanje prema tebi Mijate,ali Murinjo se usro u gace od Dortmunda,ti dobro znas da su bili i Real,i Siti sa Borusijom u istoj grupi u grupnoj fazi Lige prvaka,i znas i sam kako su prosli,ko je prvi bio u grupi,prema tome dragi Pedja,ti kao Realovac hteo-nehteo moras da se izjasnjavas pozitivno u korist Reala i mi to svi dobro znamo.Evo i danas je Murinjo gledao uzivo Borusiju ovde u Nemackoj uzivo na stadionu protiv Grojter Fürta,Borusija je sa drugom ekipom pobedila sa 6-1,a Morinjo je besan kao "Ris" napustio stadion, pa ti sad vidi dali je Realu svejedno sto igra protiv Nemaca ili ne!!!!!

  • Ivan Vreme: 13.04.2013 19:36h

    Nebih rekao,pre ce Bajern i Dortmund...

  • zbunjola Vreme: 13.04.2013 20:34h

    Loš si prognozer Mijate! zar nisi prognozirao pobedu Srbije u Zagrebu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP