Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RAZGOVOR SVE REŠAVA

Nemanja Matić: Neven da kaže šta mu smeta u reprezentaciji

Autor: telegraf | 15.01.2015 - 09:30:00h | Komentara: 1

Misterija neigranja Nevena Subotića za reprezentaciju Srbije još je neotkrivena. Defanzivac Borusije Dortmund je poslednji meč u nacionalnom dresu odigrao u septembru 2013. godine protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Mundijal, posle kog je tadašnjem selekoru Siniši Mihajloviću poručio da želi da se odmori od reprezentacije.

Neven Subotić

Neven Subotić

Naredni selektor Dik Advokat je tvrdio da Subotić ne želi da igra za Srbiju, a aktuelni trener nacionalnog tima Radovan Ćurčić poručio je da će razgovarati sa igračem rođenim u Banjaluci.

Jedan od naših najboljih reprezentativaca Nemanja Matić tvrdi da bi Subotić trebalo da kaže šta mu smeta u timu.

Nemanja Matić

Nemanja Matić | Foto: Profimedia

- Neven se nikada nije izjasnio, ali smatram da smo mi igrači zaslužili javno da kaže šta je to što mu smeta. On je dobar čovek, odličan fudbaler i mesto mu je u reprezentaciji. Svi problemi mogu da se reše razgovorom – poručio je Matić preko.
S druge strane, vezista Čelsija ipak može da nasluti šta bi mogao da bude Subotićev motiv, imajući u vidu srpski mentalitet, na koji defanzivac odrastajući u Nemačkoj i SAD nije mogao da se navikne.

OTPISAN! Neven Subotić

Otpisan ili ne?! Neven Subotić | Foto: Mladen Šurjanac

- S jedne strane, ja ga potpuno razumem. On je odrastao u Americi i Nemačkoj, gde je potpuno drugačiji mentalitet, a ovaj naš nije lako shvatiti. Verujem da mu nije uvek jasno na koji način se ovde prilazi fudbalskim pitanjima. Primera radi, ne postoji prava analiza u javnosti – rekao je Matić i zaključio:
- Kad se izgubi, to je smak sveta. A ako dobiješ jednu utakmicu, odmah si šampion planete. Teško je igrati za Srbiju. Pritisak javnosti je ogroman, te stvari i mene pogađaju.
Poslednji komentari
  • Žaerzinjo Vreme: 15.01.2015 10:44h

    Kakve ste vi ne buloze..Šta ima da se pita šta mu smeta i hoće li da bude po njegovome ili tvome..Selektorovo je da pozove igrača kojeg misli da treba.E sad tu treba sam igrač da odluči.Mislim da je svakom reprezatativcu čast da igra za svoju državu..Tu nema razgovora više.Znam igrao sam fudbal kako se i šta radi.Stvaraju se u ekipu klanovi i smicalice...E tu su treneri i uprava da odigraju glavnu ulogu..Ako nije dobra atmosfera u ekipi pogotovo u reprezentaciji tu nema sreće...Psihički i psihološki treba pripremati i razgovarati sa igračem..Ko hoće okej,ko neće bez njega se može!!Zbog nediscipline ili nekog okuplanje klana,otjerati igrače(igrača) koji rovare..to je to!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP