Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REAL U POLUFINALU LŠ ČEKA BAJERN (20.45)

Nemci digli Madrid na noge!

Autor: P. M. | 23.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Šoutajm! Fudbalski svet sasvim sigurno nervozno gricka nokte u iščekivanju da se večeras (20.45), u Madridu, na čuvenom „Santjago Bernabeu“ zakotrlja lopta u polufinalnom meču Lige šampiona, u kojem će snage odmeriti veliki Real i strašni Bajern. S jedne strane devetostruki prvak Starog kontinenta, predvođen najboljim igračem današnjice, Kristijanom Ronaldom, munjom Bejlom i mađioničarom Di Marijom, a naspram njih kaznena ekspedicija iz Nemačke čije su udarne igle Roben i Riberi.

Kakav duel, strašan  duel: Ronaldo i Riberi

Kakav duel, strašan duel: Ronaldo i Riberi | Foto: Profimedia

Kada se svemu tome doda činjenica da Bavarce predvodi Josep Gvardiola, bivši trener Barselone, inače „persona non grata“ u Madridu, kao i da će se na terenu naći igrači čija ukupna vrednost dostiže frapantnih 759 miliona evra (Real - 403, Bajern - 356 vrednost igrača), onda je jasno da je spektakl zagarantovan!


Kralj očajnički želi da skine krunu aktuelnom vladaru Evrope i da se za korak približi desetom „ušatom peharu“, ali je Karlo Ančeloti svestan da to neće biti nimalo lako, jer Bavarci gaze sve pred sobom.

- Ovo je za nas najvažniji trenutak u sezoni. Daćemo sve od sebe da odemo u finale, sjajno je što igramo sa timom kao što je Bajern. Gvardiola je jedan od najboljih trenera na svetu i znamo koliko će biti teško - kratko je poručio Ančeloti.
Poslednji put Real i Bajern su se sastali u sezoni 2011/12 takođe u polufinalu Lige šampiona, a Bajern je izašao kao pobednik nakon boljeg izvođenja penala (u oba meča rezultat je bio 2:1).

- U Madridu ćemo pokazati kako se igraju važne utakmice. Šanse za prolaz u finale su podjednake. Nema dileme da će svako od nas pružiti maksimum, jer protiv Reala druga opcija ne postoji - jasan je kapiten Bajerna Filip Lam.

Nojer među stativama, Bejl jači od prehlade!


Igrači oba tima su iskusno očistili kartone za polufinalni okršaj, tako da nema suspendovanih. Ipak, bilo je problema sa povredama, ali je poslednja vest da je Manuel Nojer zalečio povredu, dok će Bejl biti u sastavu, iako je u ponedeljak zbog prehlade propustio trening.

Prštaće na sve strane!

Očekivani sastavi:
BAJERN: Nojer, Lam, Dante, Boateng, Alaba, Martinez, Švajnštajger, Kros, Riberi, Roben, Mandžukić


REAL: Kasiljas, Karvahal, Pepe, Ramos, Marselo, Alonso, Modrić, Di Marija, Bejl, Ronaldo, Benzema

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP