Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POČELE PRIPREME ZVEZDE

Nezadovoljni Sa Pinto obavio prozivku: Ostavio sam plan koji nije ispoštovan!

Autor: Tanjug | 17.06.2013 - 11:50:00h | Komentara: 1

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto rekao da situacija u ekipi nije onakva kavu je očekivao uoči povratka u Beograd, ali i istakao da će strpljivo raditi kako bi crveno-beli bili konkurentni u borbi za trofeje.

Rikardo Sa Pinto

Rikardo Sa Pinto | Foto: FoNet

 "Pre nego što sam otišao za Portugaliju bilo je dosta nedefinisanh stvari u ekipi, tada sam ostavio plan rada i ono što bi trebalo da se promeni kada je igrački kadar. Danas sam stigao u Beograd i vidim da nije mnogo toga urađeno. Pokušaćemo da rešimo većinu nedefinisanh stvari, imamo naredne tri nedelje da prevaziđemo probleme i da plan koji sam napravio počne da funkioniše", rekao je Sa Pinto novinarima na Marakani.

On je dodao da klub kao što je Zvezda uvek ima velika očekivanja, zbog armije navijača koji traže rezultate.

"Naravno i mi želimo što bolje da obavimo svoj posao, ali čuda ne mogu da se prave ako nemate uslove. Videćemo šta će se desiti, bićemo strpljivi, znamo da je finansijska situacja izuzetno teška i da je veliki problem dovesti igrače. Ipak, tu je sportski direktor Stojadinović, o svemu što radim, dogovaram se sa njim i nastavićemo da se borimo", rekao je Sa Pinto.

Trener Zvezde je priznao da ne poznaje novog napadača Đorđa Rakića i najavio da će u klub doći još jedan novi igrač.

"Naravno da postoje igrači čiji ostanak je izuzetno bitan za ekipu, ali situacija u klubu je takva da ih nije lako zadržati. Tako je na primer Uroš Spajić trebalo da ostane, ali je na kraju morao da bude prodat", objasnio je Sa Pinto.

Fudbaleri Zvezde počeli su danas pripreme za novu sezonu u kojoj će pokušati da pekinu šestogodišnju dominaciju Partizana.

Na prozivci portugalskog trenera javilo se 28 fudbalera: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Marko Trkulja (golmani), Filip Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, Marko Mirić, Ljuba Nenadić, Nikola Mikić, Petar DJuricković, Djordje Rakić, Stevan Luković, Luka Jović, Dušan Živković, Miloš Stojanović, Nikola Stojković, Marko Marinković, Nikola Petković, Aleksandar Pantić, Saša Jovanović, Anit Travančić, Stefan Mihajlović, Stefan Čikić, Jovan Krneta, Nikola Karaklajić i Marko Grujić.

Izostali su Milivojević, Mijailović, Vešović, Kasalica, Savićević i Ožegović zbog obaveza u reprezantacijama Srbije, odnosne Crne Gore.

Oni ce se pridružiti saigračima 22. juna, a dva dana kasnije Zvezda će nastaviti pripreme u Sloveniji.
Poslednji komentari
  • lopatar Vreme: 18.06.2013 08:04h

    Neces ti dugo tu. Samo ako ostanes, produzi malo te pantalone, uvek su ti male. Valjda imas za nove? Ili pitaj da dobijes za "dz" kao pripreme. :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP