Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VUK RAŠOVIĆ VERUJE DA PARTIZAN ZASLUŽUJE VIŠE

Ni sreća ni pravda nisu uz nas!

Autor: M. Grujić | 11.11.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Partizan će pred malu pauzu i poslednja tri kola Jelen Superlige i dalje biti lider karavana, i to nakon teško izvojevane pobede nad Donjim Sremom. Trijumfu je prethodio veliki preokret, posle kojeg je verovatno najviše laknulo treneru Vuku Rašoviću. Mladi strateg je vrlo emotivno proživeo susret sa “fenjerašem”, bio je najglasniji na sablasno praznom stadionu i sigurno je da krivca za slabe partije srpskog šampiona ne treba samo tražiti u njemu.

Laknulo mu nakon preokreta: Vuk Rašović

Laknulo mu nakon preokreta: Vuk Rašović | Foto: Marko Metlaš

- Drago mi je da su igrači imali neverovatnu želju da dođu do preokreta. Ne bi bilo prijatno da smo kiksnuli, ali do pobede smo došli potpuno zasluženo, ne bih se složio sa konstatacijom da smo imali sreće, mnogo smo se trudili, radili i kretali za tri boda - započinje trener Partizana razgovor za “Alo!”.


Crno-beli su i u subotu oštećeni za penal, i to pri rezultatu 0:0, a nije to prva sudijska odluka koja je otišla protiv Partizana ove jeseni. Navijači i dalje žale za sudijskom nepravdom u revanš meču protiv Tuna, pa i Malbašićevom prilikom na istom meču, a svestan je i Rašović da bi sezona verovatno imala drugačiji tok da su se kockice poklopile u ključnim trenucima.

Nedostajali navijači u Humskoj

Nedostajali navijači u Humskoj | Foto: M. Metlaš

- Ne želim da pričamo šta bi bilo kad bi bilo. Ja tako ne razmišljam. Sigurno je da nepravda dosta utiče na ekipu, ali i da bi neke utakmice imale drugačiji tok da smo imali sreće u tim situacijama. Ono što je bitno je da ja zaista ne mislim da iko to čini namerno, šta da radimo, ovog puta su greške na našu štetu - pomirljivo ističe Rašović.


Partizan je uprkos svemu i dalje prvi na tabeli, a Rašovićeva jedina misija je da ga tu i ostavi, iako se i dalje ne zna da li će od zime i dalje raditi kao šef stručnog štaba.

- Ja znam šta želim, a to je da u ova tri kola privedemo jesenji deo prvenstva kao prvoplasirana ekipa na tabeli. To je jedino što me interesuje - rekao je Rašović, koji je najavio da će analizirati sopstveni učinak, kao i ekipu, kada usledi zimska pauza.

Pokušao sam da vratim Malbašića u život!

Rašović i dalje stoji iza odluke da Filipa Malbašića uvrsti u prvu postavu, iako je protekle nedelje kažnjen zbog noćnog provoda.
- Rekao sam već da je to nešto što se desilo pre mesec i po dana i da je to regulisano. Malbašić je odlično trenirao i radio, pa sam želeo da mu dam šansu i pokušam da ga vratim u život. Imali smo i probleme u ekipi jer je Ninković bio bolestan, a Andrija Živković nije potpuno oporavljen.

Srpski fudbal ide u pozitivnom smeru


Trener Partizana smatra da je dobro za srpski fudbal što je liga izjednačena i da je dobila na zanimljivosti.
- Više niko nije siguran, svako može da pobedi svakoga. Podigao se kvalitet fudbala, ima i više publike, a pojavili su se i ljudi koji su spremni da ulože značajnija sredstva u klubove, što je pozitivno za srpski fudbal. U Srbiji se sada dešava nešto što se u ostalim zemljama desilo ranije. Da je neko pre 15 godina rekao navijačima Dinama iz Kijeva da će Šahtjor biti dominantan, sigurno bi se svi smejali - rekao je Rašović, koji tvrdi i da se reprezentacija kreće u dobrom smeru.
- Konsolidovali smo ekipu, napravili smo tim koji ima perspektivu i koji će igrati zajedno duži vremenski period, što može samo da bude dobro - zaključio je Rašović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP