Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! U POSETI VELIKOM LAFU DRAGOSLAVU ŠEKULARCU

Ni u bolnici ne mogu bez kladionice!

Autor: P. Milovanović | 06.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Veliki je laf Dragoslav Šekularac! Legenda jugoslovenskog fudbala i Crvene zvezde broji sitno do izlaska iz Kliničkog centra, gde su mu prošle nedelje zbog ozbiljnih problema sa srcem hitno ugrađena dva stenta. Iako je već dve nedelje u bolesničkoj postelji, Šeki nije klonuo. Naprotiv. Oduševio se kada smo mu u jutarnjim satima zakucali na vrata bolničke sobe. Primio nas je kao najrođenije, a prvo što nam je poručio bilo je da se odlično oseća i da jedva čeka da ide kući.

Vreme prekraćuje  uplaćivanjem tiketa:  Dragoslav  Šekularac

Vreme prekraćuje uplaćivanjem tiketa: Dragoslav Šekularac | Foto: Marko Metlaš

„Iako su mi pre nekoliko dana ugrađena dva stenta, volim da odigram tiket, to je hrana za moju dušu i jače od mene, ali ne nerviram se kada promašim“, kaže Šeki

- Ovde su svi sjajni prema meni, čuvaju me kao malo dete. Toliko me paze da mi je ponekad neprijatno. Trudim se da ih ne opterećujem jer nisam folirant koji će da zloupotrebi nečiju dobrotu. Neizmernu zahvalnost dugujem svima koji su uključeni u moje lečenje, doktoru Peruničiću, kao i Dejanu Orliću, velikom stručnjaku koji me je operisao - bile su prve Šekijeve reči.
Druga Zvezdina zvezda nam je zatim otkrila čemu se najviše raduje po izlasku iz bolnice.


Dajte Piksiju „orlove“
Fudbalska reprezentacija Srbije bi uskoro trebalo da dobije novog selektora, a Dragan Stojković Piksi figurira kao glavni kandidat. Šekularac nema dilemu.
- Mislim da bi Piksi bio idealno rešenje za selektora. Poseduje neophodno znanje i autoritet, što je veoma potrebno u trenerskom poslu - siguran je on.

- Odlično se osećam i jedva čekam da izađem, a onda, zna se, na šah sa mojim prijateljem Vladom Đurovićem. Ih, kako volim da ga pobedim, više nego da dobijem na lotou. (smeh) Posebno se radujem igranju karata sa mojom unukom Danicom (20). Ma ona je pravi laf, na dedu, najviše se brine o meni, al’ ne sme da me zove deda, već isključivo lafe - sa osmehom će Dragoslav.

Ono što nismo mogli da ne primetimo jesu zgužvani tiketi na Šekijevom stočiću. Priznao nam je da ne može bez klađenja, čak i u bolnici. Kako kaže, voli da ispuni tiket i da prati dešavanja u fudbalu, sportu u kojem je stekao svetsku slavu.

- Šta ću, volim da odigram tiket. Klađenje je hrana za moju dušu, to je jače od mene, uživam u tome - kaže on.
Na našu konstataciju da to nije pametno zbog problema sa srcem, Šekularac je odgovorio:

- Iako su mi ugrađena dva stenta, uopšte se ne nerviram zbog kladionice, al’ majku mu, neće me nešto, poslednji put sam dobio pre tri meseca - nasmejao se Šeki, otkrivši nam za kraj da je njegov rekordni dobitak iznosio 160.000 dinara.

Bilo kuda,  „Alo!“ svuda

Bilo kuda, „Alo!“ svuda | Foto: Marko Metlaš

Bosanci imaju strašan tim, simpatični su mi!


Na pitanje za koga će navijati na predstojećem Mondijalu u Brazilu, kao i ko je favorit za osvajanje „boginje“, Šekularac je u svom stilu odgovorio:
- Simpatični su mi Bosanci. Imaju strašan tim, a vodi ih kulturan i fin stručnjak Pape Sušić. Mislim da mogu da prođu grupu, a alal im vera na plasmanu na Mondijal. Ne usuđujem se da prognoziram ko će biti šampion... Svi su umorni, a sreća će biti presudan faktor. Tu su Brazil i Argentina, kao i Španija, Nemačka, Francuska...

Poslednji komentari
  • citalac Vreme: 06.06.2014 10:34h

    Covek je fenomen....zaobilazi ga pamet i mudrost i pod stare dane... Dokaz da ko ima u nogama nema u glavi....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP