Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KAPITEN CRVENE ZVEZDE MILIJAŠ ZA ALO! O ODLAGANJU MEČA SA OFK BEOGRADOM:

Ni viša sila nam neće uzeti titulu!

Autor: D. Ostojić | 15.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Ne može nijedna sezona Superlige da se završi kako bog zapoveda, pa ni ova 20013/14. Kiša koja pada danima u Srbiji natopila je ionako nekvalitetne terene u srpskom elitnom takmičenju, pa je Zajednica superligaša odlučila da pomeri današnje, pretposlednje 29. kolo, za subotu od 17 sati. Tako je odložena i planirana proslava titule Crvene zvezde posle eventualne pobede nad OFK Beogradom.

Ako podignem  trofej u subotu,  to će mi biti jedan  od najradosnijih  trenutaka u životu Milijaš

Ako podignem trofej u subotu, to će mi biti jedan od najradosnijih trenutaka u životu Milijaš | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Od trijumfa njihovih ljubimaca u Užicu nad Slobodom (2:0), „delije“ su vršile mobilizaciju u svojim redovima sa „naredbom“ da se dođe u što većem broju na stadion protiv „romantičara“, bez obzira na najavljenu kišu. Planiran je i šampionski autobus, špalir od „Marakane“ do Slavije, pa proslava kod „Pobednika“ na Kalemegdanu.

Međutim, sve se to sada pomera za subotu, pa su „grobari“ ovaj trenutak iskoristili da se naslađuju time što će zvezdaši još malo da pričekaju titulu. „Šest godina i dva dana čekaju titulu“ i „bog plače što Zvezda uzima titulu“, neki su od komentara partizanovaca na društvenim mrežama, ali Nenad Milijaš, kapiten crveno-belih, kaže da njega i njegove saigrače ni ti komentari, ali ni bilo kakva „viša sila“ neće omesti u nameri da se domognu najznačajnijeg trofeja u srpskom fudbalu.

„Marakana“ juče

„Marakana“ juče | Foto: Dimitrije Goll

- Nema te sile koja nam može uzeti titulu. Od nas zavisi sve, napravili smo dobar posao do sada i verujem 100 odsto da ovu šansu nećemo propustiti. Bilo to u subotu ili bilo koje drugog dana. Daćemo sve od sebe da pobedimo OFK Beograd, iako imamo još dve šanse za titulu - rekao je Milijaš za „Alo!“.

Povratnik u srpski fudbal dodaje da je možda i bolje što je sve ovako ispalo.
- Ovu titulu su zaslužile i „delije“ koliko i mi. Bodrili su nas iz sveg srca tokom cele sezone, kod kuće i na strani, tako da sam siguran da će ih biti više u subotu, ako ne bude kiše, nego što bi ih bilo danas - kaže on.
Zvezdina desetka ne krije da se raduje ovom trofeju više nego bilo kojem do sada.

- Svi znaju kroz kakve muke smo prošli ove godine, u mnogim segmentima. Zvezda nije u zavidnoj situaciji, zbog toga nam je titula još draža. Daće bog da podignem trofej u subotu - to će mi biti jedan od najsrećniji dana u životu - zaključuje Milijaš.

Slaviša Stojanović

Slaviša Stojanović | Foto: Marko Metlaš

STOJANOVIĆ: Meč karijere!
Slaviša Stojanović bio je odmeren u najavi meča sa OFK Beogradom.
- Ljut sam na one koji plasiraju priču da je posao završen. Moramo da budemo ozbiljni. OFK Beograd ima kvalitet, ne možemo da dozvolimo luksuz da razmišljamo unapred. Igrači shvataju kakva nas utakmica čeka, ali posle tih 90 minuta možemo da razmišljamo o stvarima koji nisu vezane za teren. Što se mene lično tiče, subotnji meč mi jeste najvažniji do sada u karijeri - kazao je Stojanović.

Poslednji komentari
  • Komandant Vreme: 15.05.2014 09:09h

    Stiglo naređenje odozgo!

  • Duki Vreme: 15.05.2014 13:26h

    E, vidite da protiv Boga ne mozete.. Tu drzava ne moze da pomogne. A kad DJAVO dodje po svoje tesko vama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP