Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BATA BUTOROVIĆ, ZA ALO!:

Nije mi mesto pored Džajića

Autor: P. Vuković | 01.12.2012 - 08:02:00h | Komentara: 3

Ratko Butorović, prvi čovek Vojvodine, uoči derbija poslednjeg kola jesenjeg dela Superlige protiv Crvene zvezde u Beogradu (19) poručuje da neće sedeti u svečanoj loži „Marakane“ jer smatra da mu tamo nije mesto!

„Ako Zvezdi i Partizanu daju deset miliona, nama neka daju milion“:  Ratko Butorović

„Ako Zvezdi i Partizanu daju deset miliona, nama neka daju milion“: Ratko Butorović | Foto: Miloš Cvetković

Predsednici večitih, Dragan Džajić i Dragan Đurić, na nedavnom derbiju popili su kafu, međutim, popularnog Batu ne zanima posebno zbližavanje sa kolegama iz drugih klubova niti ima želju da upita Džajića bilo šta nakon što se vratio u fudbal. Dodaje, samo želi da sve protekne korektno.


„Razmišljam o patikama s bodljama“


Na top listi „najluđih“ predsednika klubova na svetu koju su sačinili Englezi, Butorović se našao na šestom mestu. Taj imidž je uglavnom stekao zbog neobičnog oblačenja, a Bata najavljuje novo iznenađenje večeras na „Marakani“.
- Neću otkriti o čemu se radi, ali znajte da je to za mene svakodnevica. Posebno mi se sviđaju patike s bodljama. Možda me posle stave na peto mesto - ipak je mali nagoveštaj dao Butorović.

- Apsolutno me ništa ne zanima, šta bih Džajića pitao? Džajić je velika ličnost, ja sam samo mali šraf. On je legenda. Neću sedeti u svečanoj loži jer mi tamo nije mesto. Veliki i mali ne idu zajedno. Uvek se uvučem negde sa strane, da me ne vide. Tamo će biti veliki fudbalski radnici, brojni ugledni menadžeri, u odelima, sa kravatama... Još ja onako obučen, zamislite! Pa to ne ide. Veličina čoveka je da shvati da negde ne pripada - rekao je Butorović za „Alo!“.

Na nedavnu najavu države, ali i Nebojše Čovića, člana Zvezdine radne grupe, da će političari pomoći i ostalim klubovima, Butorović kaže:
- Verujem im kad kažu da će pomoći. Pažljivo sam slušao gospodina Čovića i slažem se s njim. Partizan i Zvezda jesu prioritet, posebno treba izvući iz krize crveno-bele, pa i crno-bele.

Dragan Džajić

Dragan Džajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Mi nemamo šta da se izvlačimo jer tvrdim da smo u ovom trenutku najbolji klub u zemlji, organizaciono. Ali, red je da ako njima daju deset miliona, da nama daju milion. Mi ćemo biti zadovoljni.

Protiv Zvezde ga ne zanima ništa drugo osim pobede, a u slučaju poraza, fudbaleri Vojvodine će biti novčano kažnjeni na inicijativu predsednika.
- Te mere će se sprovesti ne zbog toga što mislim da je Vojvodina veća od Zvezde, nego priča počinje malo ranije.
Izgubili su bodove na utakmicama na kojima su, prosto, morali da pobede (Hajduk Kula, Smederevo, Radnički 1923). Sa tim pobedama i eventualnim trijumfom na „Marakani“, čekale bi ih premije od 4.000 evra. Gospoda su naučila samo na premije, a gde su kazne? To je fudbal, nije manekenstvo - jasan je Butorović.
Poslednji komentari
  • ma neeeeeeeeeeeeee,..... Vreme: 01.12.2012 10:13h

    naravno da ti nije mesto kod Dajica ,.... a to kao organizaciono najbolji klub,... cuti molim te ,... sve dok peres pare za narko dilere iz Crne ,... da crnja ne moze biti ,...

  • Vladimir Vreme: 01.12.2012 13:16h

    Da znas i da ti nije mesto pored takve legende,po nacinu oblacenja vise ti je mesto pored Mitra Mirica:)))

  • Stefan Vreme: 02.12.2012 15:45h

    Mesto ti je u yatvoru !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP