Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JAVILI SE

Nije nam Tole
dao dojavu!

Autor: G. Anđelković | 09.10.2012 - 22:13:00h | Komentara: 1

Verovatno ste čuli da je neko u nedelju pogodio dva tačna rezultata u kladinici na ukupnoj kvoti 990: Spartak - Crvena zvezda 3:0 (kvota 90) i Partizan - Javor 2:1 (kvota 11), a taj neko su zapravo njih dvojica - Bojan Ratković i Admir Hasanagić iz Novog Pazara.

Srećni dobitnici

Srećni dobitnici Admir i Bojan


“Mocart sport” je došao do tvoraca čarobnog tiketa, koji ipak nisu ojadili njihovu kladinicu “Mocart”, jer su uplatili svega 20 dinara. Isplata - 19.800. - Bila je to čista slučajnost. Radimo u diskoteci i redovno ispunjavamo tikete i pratimo rezultate, nismo se dogovarali. Bojan redovno uplaćuje tikete jer sam sujeveran i smatram da on donosi sreću. Kada je uplaćivao tikete, ostalo mu je 20 dinara kusura i pošto u kladionici radi naš drugar zvezdaš, odlučio se da igra protiv Zvezde, i to na 3:0, ali i na Partizan - 2:1. To je bio čist osećaj. Možda bi uplata bila i veća da je ostalo više para, ali toliki je bio kusur. To se dogodilo oko 13 časova, bilo je dosta svedoka, svi su počeli da dobacuju klasične priče „ako vam to dođe, ja ću ovo, ja ću ono“... I došlo je! Ono što je takođe zanimljivo, drugi pogodak za Partizan je postigao moj omiljeni igrač Mitrović, dok je Javor došao do izjednačenja tek izlaskom Stojkovića, koji je Bojanov idol, pa se i to može povezati sa sujeverjem - ispričao je Admir za “Mocart sport”.

tiket pokrivalica

Dobitni tiket

Rezultat u Subotici već je bio tačan posle prvog poluvremena.

- Bojan mi je već u 45. minutu javio da gledam status tiketa, a kada je prošlo, razmišljali smo šta da radimo s Partizanom, da li će Javor postići gol u Humskoj. Razmišljali smo kako da branimo tiket, ali smo odlučili da ne radimo ništa. Kada je Partizan postigao prvi gol, prvi put smo navijali protiv njega jer smo inače veliki navijači crno-belih, a zatim i da ne postigne treći - istakao je Admir.
Tiket meseca, možda i godine, postao je glavna tema na mnogim forumima, pa je tako i nastala sumnja da su dva meča večitih rivala nameštena, odnosno da su Admir i Bojan imali dojavu. A na pitanje da li zaista imaju veze sa Tomislavom Karadžićem, kojeg su najčešće pominjali na forumima, tvorci tiketa su odogovorili:
- Nemamo nikakve, o Karadžiću znamo samo da je predsednik Saveza i to je sve.
Poslednji komentari
  • Gaga Vreme: 10.10.2012 09:05h

    pa da su imali vezu i da su znali za dojavu zar nije logicno da uplate vise na tiket a ne samo 2o dinara,inace Admir je Prijepoljac koji radi u Novom Pazaru a Bojan je iz N.Pazara,steta sto nisu imali vise da uplate,ali ovako samo je ostao tiket i njegova procena koja se pokazala kao tacna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP