Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SUBOTIĆ NAPUSTIO REPREZENTACIJU

Nikad više s Mihom!

Autor: m. z. | 08.09.2013 - 08:45:00h | Komentara: 2

Neven Subotić (24) napustio je reprezentaciju Srbije samo dan posle utakmice s Hrvatskom i više neće sarađivati sa selektorom Sinišom Mihajlovićem!

Ajde ti sad lepo kod Jirgena Klopa: Mihajlović ispraća Subotića

Ajde ti sad lepo kod Jirgena Klopa: Mihajlović ispraća Subotića | Foto: M. Metlaš

Štoper Dortmunda odlučio je da ne igra za nacionalni tim naše zemlje do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, a s obzirom na to da je budućnost Siniše Mihajlovića na kormilu “orlova” vrlo neizvesna i da je Miha tu sigurno samo do decembra 2013, realno je da Subotić neće više raditi sa sadašnjim selektorom.


Kao razlog za privremeni prekid reprezentativne karijere Subotić je naveo želju da “individualno napreduje”.

- Razgovarao sam sa Mihajlovićem i obavestio ga o želji da se u narednom periodu posvetim individualnom radu u klubu i nameri da dodatno napredujem. Nažalost, remijem sa Hrvatskom izgubili smo takmičarske šanse da se plasiramo na SP i u ovom trenutku, posle razgovora sa trenerom Jirgenom Klopom i njegove želje da pojačam individualni rad, zamolio sam selektora za razumevanje i zahvalan sam mu na podršci - istakao je Subotić.

Neven je objasnio i da nije sebi zatvorio vrata reprezentacije, već da će se u narednom ciklusu sa zadovoljstvom odazvati da bude među “orlovima”.

- Ova odluka važi za period do kraja 2013. Verujem da imamo veliki broj kvalitetnih igrača koji zaslužuju mesto u nacionalnom timu. Sa izuzetnom željom i ponosom, a ukoliko to selektor bude želeo, biću u sastavu ekipe od naredne godine, kako za pripremne utakmice tako i za novi kvalifikacioni ciklus. Ubeđen sam da će Srbija u narednom ciklusu pokazati sav kvalitet i da ćemo uspeti da se plasiramo na Evropsko prvenstvo 2016. Lično, voleo bih da budem deo te ekipe - naglasio je Neven Subotić.

Mihajlović: Nek ide slobodno!

Selektor Siniša Mihajlović mirno je primio odluku Nevena Subotića.
- Ako neko smatra da mu je klub važniji od reprezentacije, onda mi ne preostaje ništa drugo nego da ga pustim da ode - poručio je Mihajlović.

Poslednji komentari
  • delija Vreme: 08.09.2013 13:59h

    Subotic nikada vise poozvati u reprezentaciju Srbije !!!

  • dulebre Vreme: 09.09.2013 00:44h

    Dečko je potpuno u pravu i razumem ga! A ti delija ne talasaj molim te sa to nikada više ne pozvati nevena u reprezentaciju! Nemamo boljeg i još nam samo to fali da posle vidića i on ne igra više.Subotić je objasnio svoj postupak i jasno je stavio do znanja da lično želi i dalje igrati za srbiju pa on je bre odbio nemce i amerikance da bi igrao za srbiju alo!Zamolio ga je klop da se vrati i šta je tu loše?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP