Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SVI JUNACI NIKOM PONIKOŠE..

Niko ne sme na crtu Toletu!

Autor: D. Ostojić | 13.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

„Ako se zainatim, ostaću još sedam godina na čelu FSS-a“, rekao je u sredu Tomislav Karadžić u intervjuu za „Alo!“, a vrlo je verovatno da će tako da bude i da se nikome ne inati, jer u ovom trenutku niko ne sme da izađe na crtu!

Ništa od  saradnje: Stanković i Karadžić

Ništa od saradnje: Stanković i Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Oni koji bi voleli da vide leđa šefu srpskog fudbala nemaju hrabrosti da mu se lično suprotstave, a nemaju ni adekvatne ljude da ih isture. Gledali su u Dejana Stankovića kao u boga, neki ga i javno podržavali, ali taj vetar u leđa nije bio dovoljan da bivši kapiten „orlova“ stisne petlju i sruši Toleta i popravi katastrofalno stanje u našem fudbalu, o kojem svi toliko pričaju.
Zvezdan Terzić, alfa i omega OFK Beograda i viđeni naslednik Karadžića, bar po navijačkim forumima, za „Alo!“ je bio više nego suzdržan...


- Ne bih da pričam o toj temi. Znam samo da se ja neću kandidovati i da mi je drago zbog Dekija, mog prijatelja, što je odustao. Džabe mu i izvanredna leva i desna noga, pregled igre, šut, felš, asistencija... U ovom fudbalskom mulju teško bi mu to pomoglo, samo bi uprljao sjajnu karijeru.
Trebalo bi neko mnogo iskusniji da se uhvati u koštac sa problemima - izjavio je Terza i ponovio da je i dalje za odlazak Toleta, ali da ne zna ko bi mogao da ga nasledi!

Potpredsednik srpskog vicešampiona Nebojša Čović kratko nam je rekao: „Nije mi drago što je Deki odustao od kandidature.“

Pričljiviji je bio samo Ratomir Babić, predsednik Fudbalskog saveza Beograda i potpredsednik Partizana.

- Stanković je povukao logičan potez. Video je da su problemi zaista veliki, da mora mnogo toga da se rešava i menja. Verovatno je procenio da nije vreme da uđe u to. Lično, rado bih ga video u Izvršnom odboru FSS-a, pa da vremenom stiče iskustvo za neke više funkcije - rekao je Raša za Tanjug.

Dragan Džajić

Dragan Džajić | Foto: Marko Metlaš

Dragan Džajić: Tomislav Karadžić ide na proleće!

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izjavio je da ne veruje da će aktuelni predsednik FSS Tomislav Karadžić ostati na tom mestu posle narednog proleća.
- Ne verujem da će Tomislav Karadžić ostati na mestu predsednika FSS, da li će otići za mesec ili 20 dana nije bitno, ali nastavak prvenstva neće startovati sa njim na mestu predsednika. Činjenica je da smo već nekoliko puta tražili promene. To i sada tražimo, a sledeći potez je na čelnicima FSS, na Tomislavu Karadžiću i ostalima. Mi ćemo pratiti situaciju, videćemo koji su naredni potezi Saveza, razgovaraćemo sa njima i sigurno ćemo imati svoj stav povodom predsednika i selektora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP