Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ODLAZAK KARADŽIĆA IZVESTAN, NASLEDNIKA NEMA NA VIDIKU

Niko neće u Toletovu fotelju!

Autor: Ekipa ALO! | 27.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Realno, predsednička funkcija u FSS-u je mnogo dobro mesto za ličnu promociju. Finansije su jako dobre, plata vam ne kasni i baš vas briga da li se reprezentacija kvalifikovala na neko veliko takmičenje ili nije. Tako je barem bilo za vreme Toletove vladavine koju su obeležila dva velika fijaska (neodlazak na EVRO 2012. i SP 2014.), pa je sada ista ta fotelja postala kuga, koju nijedan ozbiljni sportski radnik ne želi da vidi, a kamoli da sedne u nju.

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: Marko Metlaš

Ni biznismeni je više ne mirišu s oduševljenjem, jer znaju koliko je “teška”, posebno kada vam se stalno ponavljaju baklje, huligani, prekidi, kazne UEFA, tako da i često pominjani Branko Radujko teško da bi se prihvatio ovog posla.

Mnogi bi da mu vide leđa, a izgleda da će im Tole na  kraju uslišiti želju

Mnogi bi da mu vide leđa, a izgleda da će im Tole na kraju uslišiti želju | Foto: A. Dimitrijević

Dejan Stanković je bio pominjan u nekoliko navrata da bi mogao da nasledi Toleta, ali je Deki odustao kada je video s kime sve treba da ima posla. I najozbiljniji kandidat sa “Marakane”, Dragan Džajić, odbacio je nedavno tu mogućnost, a teško da bi mogao da se očekuje povratak Terzića na čelo FSS-a. Kada je u pitanju Zoran Laković, aktuelni generalni sekretar FSS-a, koji je bez mrlje u karijeri, hapšenja i sudskog procesa, i sa značajnim vezama u UEFA, u više navrata je ponavljao da ne želi u Karadžićevu fotelju.


| Foto: Marko Metlaš

Razlog za to verovatno leži i u činjenici da ga u organima evropske kuće fudbala u budućnosti čeka visoka pozicija, daleko od ovdašnjih briga, pukog fudbalskog preživljavanja i burazerskih odnosa. Dakle, ako jedini ozbiljan funkcioner ne želi da vodi FSS, videćemo šta nas čeka kada Tole ode u “penziju”. Svaki drugi kandidat, koji se javi, realno, imaće težak zadatak, jer će morati da ubedi fudbalsku Srbiju da će moći bolje, što mu neće biti nimalo lako.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP