Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OPTIMISTA

Nikolić: Moguće je da na proleće zabeležimo 15 pobeda!

Autor: Beta | 13.01.2014 - 15:56:00h | Komentara: 0

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da želi da njegova ekipa u prolećnom delu sezone igra pobednički i da zabeleži svih 15 pobeda u nastavku Superlige Srbije.

Marko Nikolić

Marko Nikolić | Foto: M. Metlaš

- 15 utakmica je ispred nas i cilj je 15 pobeda. Možda to zvuči pretenciozno u ovom momentu, ali imamo samo jedno takmičenje i ako zabeležimo 15 pobeda, onda se niko ne pita osim nas i taj jedan bod prednosti koji imamo će biti više nego dovoljan - rekao je Nikolić novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Trener je rekao da želi da Partizan igra pobednički, ali da će se tek videti da li će to biti i napadački.

- Svaki segment igre mora da bude na visokom nivou u današnjem fudbalu ako se želi rezultat. Mora da se napada sa velikim brojem igrača, da se igra kvalitetan presing, da ekipa ume da se odbrani i da iz toga igra dobre kontranapade. Ako bilo koji od tih segmenata nije na nivou, rezultat trpi. Potrudićemo se da igramo na drčan način, agresivno ka protivničkom golu, onako kako to publika voli da gleda, ali na način koji nije na uštrb rezultata.
Partizan je u zimskom prelaznom roku angažovao Nikolu Drunčića, kao i trojicu igrača iz Vojvodine koje je Nikolić trenirao u jesenjem delu, Branislava Trajkovića, Petra Škuletića i Miroslava Vulićevića.

- Zvog povrede Nemanje Kojića treba nam još jedno rešenje u napadačkoj liniji. Možda ćemo pojačati još neke linije i reagovaćemo ako se pojavi kvalitetan igrač na tržištu - istakao je trener crno-belih.

Crno-beli će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, od 21. januara do 1. februara biće u Antaliji, potom će se vratiti, a 5. februaraponovo će otputovati u Tursku.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP