Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVI TRENER PARTIZANA NEMA PRAVO NA GREŠKU

Nikolić: Napadač je prioritet u prelaznom roku!

Autor: M. Grujić | 23.12.2013 - 15:32:00h | Komentara: 0

Novi trener Partizana Marko Nikolić otkrio je predstojeće planove srpskog šampiona tokom zimske pauze, u kojoj mu je glavni prioritet da pojača napadačku liniju crno-belih.

Marko Nikolić

Marko Nikolić | Foto: M. Metlaš

 Doskorašnji strateg Vojvodine rekao je da bi voleo da u Humskoj vidi Petra Škuletića sa kojim je sarađivao u Novom Sadu, ili Argentinca Andresa Riosa koji je član River Plate. Takođe, Nikolić je istakao želju da obnovi saradnju sa mladim reprezentativcem Urođem Đurđevićem, kojeg je trenirao u Radu.
- Đurđević je vrlo interesantan igrač, poznajem ga odlično, reč je o jednom od najtalentovanijih napadača o kome imam visoko mišljenje. Ne znam koliko je blizu dolaska u Partizan, a bio bih zadovoljan kada bi se samo pojavila šansa da ga dovedemo, pošto ne znam kakav je njegov status trenutno - rekao je Nikolić i objasnio da je slična situacija i sa Škuletićem.
- Daleko je transfer Škuletića, pita se tu i Vojvodina sa kojom ima ugovor. Ali, definitivno nam je dovođenje igrača na poziciji napadača prioritet. Imamo Kojića i Fofanu, dovešćemo trećeg i zato nemamo prava na grešku u izboru novog napadača. Nije isključeno da to bude stranac. Nažalost, nemamo neograničen budžet, pa ćemo uskladiti mogućnosti sa našim željama - poručio je novi strateg Partizana.
Pripreme za narednu sezonu igrači Partizana počeće 13. januara, a 21. srpski šampion putuje u Antaliju na prvi deo priprema, odakle će se vratiti 01. februara, a nakon dve nedelje pauze vratiće se u Antaliju gde će boraviti do 15. februara.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP