Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

HUMSKA SLEDEĆA STANICA?

Nikolić napustio Vojvodinu!

Autor: S. R. | 09.12.2013 - 13:56:00h | Komentara: 0

Fudbalski klub Vojvodina ostala je bez prvog trenera! Marko Nikolić je napustio novosadskog prvoligaša, a kao glavni razlog naveo je privatne obaveze koje nemaju veze sa fudbalom.

Marko Nikolić trener Vojvodine

Marko Nikolić | Foto: N. Mihajlović

Bila mi je velika čast da budem na klupi jednog tako velikog kluba kakav je Vojvodina. Proveo sam u Novom Sadu šest lepih, ali turbulentnih meseci i odavde nosim samo najlepše utiske. Došao sam u klub u jako nezgodnom trenutku, nakon smrti predsednika Butorovića ali smo po mom dubokom uverenju svi zajedno odradili dobar posao. Vojvodina je sada stabilna, novi ljudi u upravi će sigurno učiniti sve da klub u godini kada slavi jubilej 100 godina od osnivanja, bude na još višem nivo nego na kojem je bio. Da je moglo da bude bolje-moglo je i ostaje mi kao „kost u grlu“ osećanje da smo mogli imati nekoliko bodova više. Ipak, plasirali smo se u polufinale kupa i skoro sam siguran da će Vojvodina na proleće doneti u Novi Sad toliko željeni trofej. To im, bez kurtoazije, želim svim srcem”, izjavio je Nikolić za sajt Vojvodine.
On je poslednjih nedelja dovođen u vezu sa “večitim rivalima”, Crvenom zvezdom i Partizanom.
“Ja trenutno nisam trener ni jednog kluba, a šta će biti, vereme će pokazati. Ne želim da potenciram ništa jer je trenerski posao takav da nikada ne znate na koju stranu će vas odvesti. Nisu Partizan i Crvena zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo”, kaže Nikolić.
Umor i privatne obaveze istaknuti su kao glavni razlozi odlaska iz Novog Sada.
Mnogo energije je za ovih šest meseci potrošeno, kao da sam radio dve godine. Uz sve to, jedan od presudnih faktora mog odlaska iz Novog Sada je privatne prirode koji nema veze sa fudbalom”, rekao je na kraju mladi stručnjak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP