Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRED DUEL PROTIV RADNIČKOG

Nikolić: Pritisak postoji, ali se više priča o njemu

Autor: Tanjug | 28.02.2014 - 11:58:00h | Komentara: 0

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da ekipa ne oseće veći pritisak zbog činjenice da posle duže vremena mora da "juri" Crvenu zvezdu na tabeli i istakao da će se pobedom protiv niškog Radničkog iskupiti za prošlonedeljni remi u Novom Pazaru.

Marko Nikolić

Marko Nikolić | Foto: Nenad Mihajlović

"Nadam se velikom broju navijača na utakmici, želimo da odigramo kvalitetno i dođemo do dobrog rezultata. Radnički je najiskusniji tim u ligi, nisu slučajno u vrhu, imaju iskusnog trenera i dosta kvalitetnih igrača. Pokušaćemo da nametnemo svoj ritam, neutrališemo njihove vrline i podignemo sopstveno samopouzdanje na maksimum", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.


Trener crno-belih dodao je da svi u timu jedva čekaju da sudija označi početak utakmice.


"Atmosfera u timu je dobra, svi igrači su spremni, jedino je pod znakom pitanja nastup Danka Lazovića, o čemu ćemo odlučiti nakon današnjeg treninga. Moguće da će biti nekih izmena u odnosu na meč sa Novim Pazarom, ali ne značajnih. Potrebno nam je da budemo još slobodniji i kreativniji u poslednjih 30 metara pred protivničkim golom", rekao je Nikolić.


Na pitanje novinara da li igrači Partizana sada imaju dodatni pritisak, jer je večiti rival preuzeo prvo mesto na tabeli, Nikolić je rekao:


"Pritisak postoji kao što je postojao i do sada, to je uvek tako u Partizanu, ovde niko od igrača nema pravo da se opusti, svi moraju da daju maksimum na svakom meču. Više se priča o tom pritisku, nego što se on zaista oseća kod igrača, ali ko ne može da se nosi sa tim ne treba ni da bude ovde".


On je prokomentarisao i odluku Odbora za analizu suđenja Fudbalskog saveza Srbije, koji je odbio prigovor crno-belih na prvenstvenu utakmicu 16. kola u Novom Pazaru.


"Klub je izdao saopštenje, zadovoljan sam reakcijom, ali moram da priznam da mi je simpatično objašnjenje sudijske komisije o tome šta se dešavalo u Novom Pazaru.


Utakmica 17. kola Superlige između Partizana i niškog Radničkog igra se u subotu od 17 sati na stadionu u Humskoj. 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP