Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRENER PARTIZANA OBJAŠNJAVA:

Nikolić sudijama: Nismo u ratu, ali moramo da vam kažemo kad grešite!

Autor: Mozzartsport.com | 04.03.2014 - 17:25:00h | Komentara: 1

''Oštećeni smo za penal, a ne znam kako ću se ponašati ako neko pogreši u našu korist'', kaže trener Partizana i dodaje da Ninković pokazuje želju da ''pobedi sam sebe''.

Marko Nikolić

Marko Nikolić | Foto: Marko Metlaš

Lakše se diše u Humskoj 1. Sedam dana bavili su se crno-beli „slučajem Novi Pazar“, kukali nad poništenim golom kraj Jošanice, gubili energiju na bespotrebne stvari i možda baš usled odsutnih misli odigrali slabije od očekivanog protiv niškog Radničkog, ali su makar pokazali veći nivo borbenosti i agresivnosti, što im je uz frenetičnu podršku Grobara bilo dovoljno da u smiraj prolećne premijere na svom stadionu upišu prvu trojku u 2014.


Taman za zadovoljstvo i osmehe, nikako euforiju, na šta upozorava i trener Marko Nikolić.

„Ništa nismo uradili ovom pobedom! Napravili smo tek korak, ostalo je još 13. Igrači zaslužuju pohvale za agresivnost i volju, a što se tiće zamerki – nemam ih mnogo. Želja je u određenim trenucima nadjačala pamet, tako smo i primili gol, međutim, publika voli kad ostaviš sve što imaš na terenu. Tome težimo, iako nije lako na svakom meču to prikazati“, analizira Nikolić.
Parni valjak je u ciljnoj ravnini do trijumfa pogurao rezervista Nikola Ninković, golom samo nekoliko minuta pošto je kročio na teren, ali je odmah posle mata pokazao tamnu stranu karaktera, zaradivši crveni karton. Prvi put u dresu Partizana.

„Razgovarao sam sa Džigijem, kao što činim sa drugim fudbalerima, ali to je naša stvar i nikad ne bi trebalo da postane javna. Ninković pokazuje želju da pobedi sebe, ali to nije lako i ja neću još nekim izjavama i komentarima u medijima da pojačavam pritisak na njega. Dovoljno je izložen kritici, da bih i ja dolivao ulje na vatru. Nikola je u procesu sazrevanja, ovo mu se dešava češće neko drugima, a najlošije u celoj priči je što je ostavio saigrače na cedilu u poslednjim trenucima meča. Mora da shvati da je deo tima“.

Nikolić se osvrnuo i na arbitražu Novice Anđelovskog koji je po opštem mišljenju zakinuo crno-bele za penal u situaciji kad je Saša Ilić oboren u kaznenom prostoru Nišlija.

“Imam dobar odnos sa sudijama, kao i svi u Partizanu. Nismo u ratu sa arbitrima, ali ako neko pogreši valjda to može da se kaže. Vidim da preovladava mišljenje da smo oštećeni za penal. Ne znam kako ću se ponašati ako neko pogreši u našu korist, samo mi se čini da takve situacije nisam imao u karijeri. Nismo ni protivnici fer-pleja, samo nećemo podržavati ono što nije sportsko ponašanje na terenu.“

GROBARI, ČITAJTE IZMEĐU REDOVA
Trener Partizana nije želeo da se osvrće na pobedu najvećeg konkurenta u borbi za titulu, Crvene zvezde u Jagodini, kao ni činjenicu da se njegov tim do završnice mučio sa Nišlijama.

„Nisam imao strah ni u tim trenucima, jer znam da radimo dobar posao. Kad pružiš sve od sebe onda je logično da ti se to vrati na terenu. Najzadovoljniji sam simbiozom navijača i igrača, to je od izuzetne važnosti, ko zna da čita između redova neka čita. Želim da podrška uvek ima pokriće, a važno je da navijači veruju u igrače“.

Nikolić je potvrdio da se Danko Lazović oporavio od povrede primicača i rekao da će konkurisati sa tim u Kragujevcu, uz napomenu da ga u Šumadiji čeka težak zadatak.

„Pred nama je motivisan rival, predvođen Čadikovskim, Spalevićem, Beljićem i Tintorom i jasno je da nas čeka težak zadatak, kao i na svakom susretu do kraja prvenstva“, zaključio je Nikolić.
Poslednji komentari
  • glija Vreme: 05.03.2014 09:15h

    Novi trener Nikolic i rukovodstvo Partizana kazu da im je zakinut penal?!Ja sam kao i mnogi drugi dobro video da je igrac startovao na loptu,dodirnuo je pa je posle toga igrac Partizana pao.Ispravna odluka sudije.U Novom Pazaru ponisten gol posle ociglednog faula nad golmanom.U golmanskom prostoru golman je zasticen i svaki kontakt je faul.Zar je trebao sudija kao jesenas da prizna gol,odsvira ne postojeci penal za Partizan i prizna gol a da lopta nije presla gol liniju.Sve se to desilo bas protiv Pazaraca ali u BG.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP