Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILORAD VUČELIĆ ZA ALO!:

Nikoliću, ni nama ništa nije smešno!

Autor: U. Danilović | 31.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Partizan je u poslednjem prijateljskom meču u Turskoj doživeo debakl izgubivši od Austrije s visokih 4:1, tako da su crno-beli u poslednja tri susreta primili zabrinjavajućih i nedopustivih 10 golova.

Potpredsednik  Partizana veruje da  dolaze bolji dani  za crno-bele

Potpredsednik Partizana veruje da dolaze bolji dani za crno-bele | Foto: Emil Čonkić

Bilo je to više nego dovoljno da se uključi alarm u Humskoj 1, gde uprava danima pokušava da nađe rešenje u defanzivnoj liniji. Dok se saga oko pojačanja nastavlja (prim. aut. potvrđenog dolazak štopera Bandalovskog), čini se da je treneru Marku Nikoliću prekipelo.

Rotirao je igrače u srcu zadnje linije, koji su sve samo nisu centralni bekovi, a posle visokog poraza, Nikolić je iz Beleka poručio da mu nije smešno zbog očajne gol-razlike, kao i da mu se tako nešto nije dešavalo ni u mnogo manjim klubovima koje je vodio.

„Alo!“ je tim povodom stupio u kontakt sa potpredsednikom Partizana Miloradom Vučelićem, koji je bio zbunjen zbog takve izjave šefa stručnog štaba.

Prekipelo mu:  Nikolić

Prekipelo mu: Nikolić | Foto: Marko Metlaš


- Razumem Marka, ali ni nama ništa nije smešno. Ne znam zbog čega je dao takvu izjavu, možda ga je neko od novinara nasmejao... Dugujemo 15 miliona evra, klub ima probleme, moraju svi da shvate da ni nama nije lako - jasan je Vučelić.

Na crno-beloj strani Topčiderskog brda svakodnevno se priča o pojačanjima, a Vučelić o toj temi kaže:
- Radimo na dovođenju pojačanja konstantno. Trudimo se. Svaki dan sam na vezi sa Ćirićem i Tumbakovićem. Razni igrači su na radaru, ja se ne bih mešao u posao koji nije moj, ali uveravam navijače da će pojačanja stići. Prvi smo na tabeli i uveren sam da imamo potencijal da budemo šampioni, što je nama u novoj upravi veliki cilj koji smo postavili kada smo došli u klub - završio je Vučelić,

Partizan bi danas trebalo da se vrati u Beograd, a već 4. februara ih čeka meč sa Sinđelićem. Dan kasnije, crno-bela ekspedicija će ponovo u Tursku na drugi deo priprema.

Partizan je  primio deset golova na poslednja tri meča

Partizan je primio deset golova na poslednja tri meča

Ode Lazović u kinesku drugu ligu!


Danko Lazović, jedan od ključnih igrača Partizana, karijeru će definitivno nastaviti u Kini. Iskusni napadač je ugovorio saradnju sa drugoligašem Tjanđai Tedom, potpisavši ugovor vredan milion evra po sezoni. Bivši reprezentativac Srbije vratio se među crno-bele u junu 2013. godine, ali se nije dugo zadržao.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP