Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VERMEZOVIĆ PONOVO PODRŽAO PROBLEMATIČNOG VEZISTU

Ninković je specijalan!

Autor: M. Grujić | 09.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Nikola Ninković, supertalentovani fudbaler Partizana, ima punu podršku i poverenje trenera Vladimira Vermezovića, uprkos najnovijem ekscesu na test-utakmici sa Zemunom, kada se zamalo ponovo potukao. Šef struke Partizana smatra da su mediji preterali i ne razume zašto se digla tolika prašina oko sukoba u Gornjoj varoši.

Nikola Ninković

Nikola Ninković

- Suviše su bombastični naslovi, ne razumem čemu tolika frka. Nisam video da je Ninković jurcao po terenu kao protiv Engleza, kao što se pisalo.

Činjenica je da igrači idu oštrije na Džigija, Šćepovića, ali i ne zameram im.
Pa nećemo od njih praviti devojčice! Ninković jednostavno nije dao na sebe, nije ni on potpuno kriv - rekao je Vermezović i nastavio u istom stilu, pružajući svom pulenu bezrezervnu podršku.

Ne želim  od igrača da  pravim  devojčice Vermezović

Ne želim od igrača da pravim devojčice Vermezović | Foto: Marko Metlaš


- Ninković ne bi bio to što jeste da nije temperamentan, verovatno bi bez toga bio prosečan igrač. I drugi fudbaleri prave probleme, a stalno se piše i priča o Džigiju. Pa i Zidan je pravio gluposti. Svi natprosečni igrači imaju tu neku falinku. Ninković je specijalan i ja ću da ga štitim dok god mogu. On je konačno shvatio da u tim može da se vrati samo radom jer ne treba da čita novine i sluša ljude koji ga tapšu po ramenu, a ne žele mu uvek dobro - zaključio je strateg Partizana.

Partizan: Podrška izgradnji stadiona!

- FK Partizan pozdravlja inicijativu izgradnje nacionalnog stadiona i spreman je da učestvuje u izgradnji tog projekta. Napominjemo, da se JSD i FK Partitan već duže vreme pripremaju za rekonstrukciju stadiona Partizan i da je u tom smislu izrađen deo projektno-tehničke i investicione dokumentacije, koju ćemo staviti na raspolaganje potencijalnim investitorima. Očekujemo da će nas FSS obaveštavati o svim koracima koje preduzima, u cilju unapređenja sportske i fudbalske infrastrukture u Beogradu i Srbiji - piše u saopštenju FK Partizan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP