Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KOSANOVIĆ O GLASINAMA DA ĆE PAZARCI POKLONITI BODOVE ŠAMPIONU:

Nisam blesav da pustim Zvezdu!

Autor: M. Zdravković | 04.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Milorad Kosanović, trener Novog Pazara, ističe da je čista glupost tvrdnja pojedinih „dobro obaveštenih izvora“ da će njegov tim u današnjem okršaju 21. kola prepustiti bodove Crvenoj zvezdi (15.30, Arena sport 1), klubu koji je ranije dva puta predvodio kao trener.

Kosanović

Kosanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Meč na stadionu kraj Jošanice igraće se pred praznim tribinama zbog kazne Pazarcima, što su pojedinci odmah ocenili kao olakšavajuću okolnost za igrače aktuelnog šampiona Srbije kako bi se domogao tri „sigurna“ boda i bar na nekoliko sati prestigao Partizan na tabeli.


- Kolaju okolo takve priče, ljudi se bave svakakvim glupostima i tračevima. Znam i odakle idu te informacije o navodnom nameštanju, iz nekih kladioničarskih krugova, ali i iz Humske. Odmah da razjasnimo, nisam blesav da pustim Zvezdu. Da bi tako nešto uradio, moraš da budeš čovek bez obraza. Iskreno, ne znam kako bih posle takvog scenarija izašao na oči ljudima u Novom Pazaru - ističe Kosanović u razgovoru za „Alo!“.

Pavićević će danas  voditi rat sa  Pazarcima

Pavićević će danas voditi rat sa Pazarcima | Foto: Marko Metlaš

 
Iskusni stručnjak spreman je za nadmudrivanje sa Nenadom Lalatovićem, svojim nekadašnjim pulenom iz perioda dok je predvodio crveno-bele. Kaže da mu je najlakše da spremi ovaj meč jer se o Zvezdi sve zna.

- Lala je bio dobar fudbalerčić kada sam ga trenirao u Zvezdi, ali je tog leta otišao u Milicionar na pozajmicu i nismo kasnije sarađivali. Srećan sam što ćemo se danas sresti kao treneri i drago mi je što mu dobro ide sa crveno-belima. Imam ideju kako da ga prevarim, ali ne bih to da otkrijem, sačuvaću za utakmicu. Naravno, moramo da budemo oprezni, radi se o timu koji je izgubio samo jednu utakmicu i primio devet golova. To govori o kvalitetu. Ostaje samo žal što ovaj derbi igramo pred praznim tribinama. Šteta - zaključuje Milorad Kosanović.

Lalatović

Lalatović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Lalatović: Boske, pazi šta pričaš!


Crvenu zvezdu je uoči gostovanja kraj Jošanice prodrmalo nezadovoljstvo Miloša Bosančića statusom rezerve u prvom timu. Trener Nenad Lalatović osvrnuo se juče i na taj problem.
- Uoči utakmice ću obaviti razgovor u četiri oka s njim. Dečko očigledno još ne zna šta je Zvezda, ali ja ću to da mu objasnim. Takođe ću i da mu objasnim šta sme da kaže za novine, a šta ne sme. Uvek je mogao da dođe u moju kancelariju da pričamo o bilo kom problemu, a ne preko novina - ističe Lalatović.
Crveno-beli danas ne mogu da računaju jedino na povređenog Mihaila Ristića.
- I mi, ali i Pazarci, imamo dovoljno motiva za pobedu. Mi se borimo za titulu, oni za Evropu - poručuje Lala.

Poslednji komentari
  • bgcaffe Vreme: 04.04.2015 09:50h

    Interesantno da niko od novinara ne sme da piše da Radnički iz Kg prima na svakoj utakmici po 5 golova od partizana i setaju se po terenu,a sa Zvezdom kada igraju ginu na terenu. Hoćemo novinarsko objašnjenje ako smete da pišete

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP