Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

„SPASOVDAN“

Nisam ja lažov, dajem 150.000 €!

Autor: M. Zdravković | 04.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 6

Zoran Stojadinović, sportski direktor Zvezde, odlučio je da prekine finansijsku agoniju među fudbalerima ovog kluba, pa će danas sa svog ličnog računa podići 150.000 evra i isplatiti im ranije obećane zarade!

Kad klub nema, dobar  je i sportski  direktor:  Fudbaleri  Crvene  zvezde

Kad klub nema, dobar je i sportski direktor: Fudbaleri Crvene zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Prvi operativac crveno-belih napominje da ne želi da se ovaj potez protumači kao njegovo samoreklamerstvo, već želi da ispuni obećanje koje su on i potpredsednik Slaviša Kokeza dali fudbalerima tokom priprema u Turskoj da će im isplatiti određeni deo zarade na početku prolećnog dela šampionata.


- Ja lažov nikada nisam bio u životu, pa neću ni sada. Ako smo Kokeza i ja obećali momcima novac u Turskoj, onda je red da im ga i isplatimo i to ćemo učiniti danas. Bio sam na sastanku sa igračima u subotu po podne i vidim da im je moral značajno opao, jer je obećana uplata zarada izostala. Upravo zato, ne postoji drugi način da rešimo taj problem nego da dam pare iz svog džepa da im se isplate plate i da posle toga nastave sa ispunjavanjem profesionalnih obaveza - ističe Stojadinović u razgovoru za ALO! SPRINT.

Alo, banka, prebacite onih 150.000 na račun FK Crvena zvezda: Stojadinović

Alo, banka, prebacite onih 150.000 na račun FK Crvena zvezda: Stojadinović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Direktor crveno-belih napominje da se na ovakav potez odlučio iako nije njegov posao da obezbedi novac za isplatu zarada igračima.
- Načuo sam da se po svlačionici provlači kako Kokeza i ja hoćemo da prevarimo igrače. To me ne zanima niti želim da radim na takav način i da dajem prazna obećanja bilo kome. Svašta se priča, pa i to da ću tražiti kamatu od Zvezde za 150.000 evra, koliko ću pozajmiti klubu da se isplate zarade.
Pa ljudi, u kakvoj smo situaciji kao klub pitanje je da li ću i njih povratiti, a kamoli da uzmem kamatu. Te pare su mi najmanja briga, važno je da ekipa nastavi sa normalnim pristupom obavezama. Borimo se svi u upravi sa velikom krizom i nadam se da će tokom nedelje bar malo situacija da se preokrene - zaključuje Stojadinović.
Poslednji komentari
  • GP Vreme: 04.03.2013 09:01h

    Ne razmeci se tuda, davas sigurno "svoje" pare.

  • sale Vreme: 04.03.2013 09:14h

    ne samo da ces da povratis lovu,vec ces uzeti sa kamato,jedino neznam koga ces da ojadis !

  • Miroslav Vreme: 04.03.2013 19:10h

    Kakav sastav: Džajić,Čović,Kokeza,Stojadinović,Zečević...ne zna se ko kog vara ko je veći prevarant? rezultati se vide brzo posle njihovog dolaska jer predhodni osvojiše po neki kup a ovi da nije zalihe ispali bi iz lige!

  • Žarko Vreme: 04.03.2013 20:51h

    Miroslav zaboravio najveće pojačanje Ivicu Tončeva čovek završio fakultet u Londonu,u Prištini u Zaječaru ko zna još koliko diploma ima e ja verujem u njega on će nas uz pomoć onog glavatog preduzetnika ja mislim da je podpredsednik i da se preziva Kokeza! stvarno ova uprava sve sjajni momci i visoki intelektualci sa po nekoliko diploma!

  • Mićun Vreme: 04.03.2013 20:55h

    Bravo za Stojadinovića ali kasno je,a Kokeza?a Čoki? i oni obećali? i Džajić nek se otvori jer svi su oni ,,pošteno,, zaradili novac jel tako?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP