Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRAGIČAR

Nisam ni video Zanetija!

Autor: M. Zdravković | 27.10.2012 - 07:42:00h | Komentara: 0

Tragičar meča protiv Intera u Milanu, mladi napadač Partizana Lazar Marković (18), ističe da je dan kasnije malo mirniji, iako se teško pomirio sa činjenicom da je promašio zicer u situaciji jedan na jedan protiv golmana crno-plavih Samira Handanovića!

Zaneti i Marković

Zaneti i Marković

- Pomirio sam se sa činjenicom da sam zabrljao u Milanu. Bilo mi je teško, posebno po završetku meča, jer sam mogao da donesem pobedu ekipi, ali ne vredi mi sada da kukam. Znači mi podrška trenera, stručnog štaba i saigrača, koju sam dobio odmah po završetku utakmice, pa sam posle nje sigurno malo mirniji, barem psihički - ističe Marković u razgovoru za “Alo!”.


Da li bi drugačije šutirao da možeš da vratiš vreme unazad?
- Ne, opet bih uradio isto. Nisam mogao bolje iz one pozicije, lopta mi je bežala, tako da je udarac spoljnom bio jedino rešenje. Mislim da bih verovatno savladao Handanovića u istoj toj situaciji, ali to, nažalost, sada to ne mogu da ispravim.

Tešio te je na kraju utakmice i legendarni Argentinac Havijer Zaneti?
- Nisam imao pojma da je to on dok nisam video na fotografijama! Iskreno, nije mi bilo ni do čega u tim trenucima. Jeste da je on legenda fudbala i da je privilegija kada vas takav igrač zagrli, ali više bih voleo da sam dao gol i da me nije tešio na kraju utakmice.

Meč sa Interom ti je sigurno veliko iskustvo u karijeri, a bože zdravlja odigraćeš još na desetine takvih u budućnosti?
- Kako da ne, Inter je velika škola i za mene, ali i za moje saigrače. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa jednim velikim timom i nadam se da ćemo u budućnosti odigrati još ovoliko velikih utakmica. Tu se postaje igrač, nažalost, ja sam ispao tragičar, ali sam i u četvrtak uveče sigurno naučio nešto.

Neće te gol u Ligi Evrope nikako. Kako ti se čini trenutna forma?
- Zadovoljan sam. Trudim se, trčim, driblam, ulazim u šanse, valjda će doći golovi. Uvek može bolje, a ja sam motivisan da u narednim utakmicama u Ligi Evrope pokažemo da imamo određeni kvalitet. Borićemo se, pa kako bude - poručuje Lazar Marković.

Hoće ga i Arsenal, ali on misli samo na Partizan!
Britanski portali juče su u trku za Lazarom Markovićem ubacili i slavni londonski Arsenal, koji se tako pridružio Interu, Sevilji, Liverpulu, Romi, Fjorentini i ostalim gigantima koji prate igre napadača Partizana.
Lazar Marković na napise medija gleda potpuno
ravnodušno.
- Nimalo se ne obazirem na tvrdnje svetskih medija, niti me to zanima. Za sada sam posvećen Partizanu u potpunosti, a kada dođe vreme za transfer, videćemo koji će klub biti u opticaju - kaže Marković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP