Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ČOVIĆ:

Nisam u sukobu sa Džajom i šurakom, možemo svi zajedno!

Autor: M. Z. | 12.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Osim na košarkaškom, Nebojša Čović je ponovo aktuelan i na fudbalskom polju, na kome je samo dan kasnije povukao izjavu da je Zvezda kao “Mapet šou” u kome dva starca sede sa strane, samo kritikuju i ne rade ništa!

„Šalio“ se za „Mapet šou“: Čović  nasmejao Džajića

„Šalio“ se za „Mapet šou“: Čović nasmejao Džajića | Foto: Zoran Ilić

Iako svi pretpostavljaju da je Čović tu mislio na predsednika Dragana Džajića i generalnog sekretara Miodraga Zečevića, potpredsednik crveno-belih kaže da on, lično, nema problem sa Džajom, sa kojim se čak i fizički sukobio u januaru ove godine.


- Zbog nemaštine i lošeg ambijenta bilo je različitih mišljenja, ali to je možda i normalno. Sa Draganom Džajićem nemam problem, ni na kratke, ni na duge staze. Razumem ga, jer znam kroz šta je sve prošao i smatram da on treba da bude na čelu ovog projekta. Isto tako, mogu da kažem da na prošloj sednici Upravnog odbora nisam imao sukob s generalnim sekretarom Zečevićem.
Postojala je razmena mišljenja, ali smo na jučerašnjem sastanku sve probleme ostavili iza sebe. Rešili smo da više medijima ne dajemo informacije ispod žita. S tom praksom mora da se prekine - istakao je Čović.

Na konretno pitanje da li je u ponedeljak uveče posle kontroverzne izjave vezane za “Mapet šou” sam potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zapretio obojici na zajedničkom sastanku da se smire, Čović je odgovorio:
- Ja za to ne znam...
Ipak, potpredsednik zna naredni cilj uprave Zvezde...

- Naš cilj je da u naredna dva meseca u dobroj meri isplatimo dugovanja igračkom kadru. U klubu u kojem igrači nisu plaćeni teško je sporovesti disciplinu. Isto tako očekujem da počnemo sistematizaciju radnih mesta, da konačno smanjimo broj radnika. Oni koji uopšte ne dolaze na posao biće prvi na udaru. Zamolio bih i vas za više strpljenja, jer smo od dolaska u klub smanjili dug za 12 miliona evra. Ali nismo mogli za svih 48 – zaključio je Čović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP