Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILIJAŠ O INCIDENTIMA NA DERBIJU:

Nisam video tuču u tunelu!

Autor: M. Z. | 20.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Osim na terenu, jako zanimljivo bilo je i u tunelu pred sam početak 144. večitog derbija kada su se, prema nekim informacijama, sukobili pojedinci iz dva tabora.

Milijaš

Milijaš | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Najratoborniji je, izgleda, bio defanzivac Zvezde Nikola Petković, koji se zakačio sa Volkovim, Lukom i Markovićem, iako kapiten crveno-belih Nenad Milijaš u razgovoru za “Alo!” kaže da nije video nijedan od opisanih incidenata.


Možda ostanem u Crvenoj zvezdi!


Mnogi mediji preneli su posle derbija da je Nenad Milijaš u subotu uveče odigrao poslednji meč za Zvezdu i da je otišao bez trofeja sa “Marakane”, najavljujući skori rastanak. Kapiten crveno-belih kaže da još uvek ne razmišlja o odlasku iz srpskog fudbala.
- Sačekajmo leto, pa ćemo videti. Nije isključeno da ostanem i naredne sezone. Jednostavno, sešću za sto sa čelnicima Zvezde, pa ćemo se dogovoriti. To je moj najdraži klub i sigurno bih voleo da kao kapiten predvodim Zvezdu i dogodine - poručuje Milijaš.

- Saša Ilić, sudija Mažić i ja smo krenuli iz tunela, već smo kročili na teren, kada nas je pozvao četvrti sudija i rekao nam da se nešto loše događa u tunelu, da je frka i da treba da stanemo. Nismo videli ni Sale, a ni ja šta se desilo, jer se gužva raščistila dok smo se pojavili u tunelu, ali znam da nije to bilo ništa drugačije od nekih ranijih derbija koje sam igrao, a gde je bila velika tenzija - ističe Milijaš uz napomenu da u Premijer ligi u tunelu nema takvih scena.

Iskusni vezista napominje i da mu je teško zbog poraza od Partizana posebno u meču koji je direktno odlučivao o tituli šampiona.

- Znali smo da nas samo pobeda vodi ka trofeju, ali smo podbacili. Iako smo u prvom poluvremenu bili solidni, rekao bih i vrlo dobri, u nastavku smo totalno podbacili. Nema šta, Partizanova je pobeda čista i zaslužena, ali je meni, lično, vrlo žao, jer mislim da smo imali i snage i kvaliteta da, uprkos problemima koji nas prate tokom cele sezone, osvojimo titulu - zaključuje Nenad Milijaš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP