Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAVET NAJBOLJEG TENISERA SVETA SINIŠI MIHAJLOVIĆU

Nole vraća Vidića među „orlove”!

Autor: P. Vuković | 10.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Novak Đoković ne može bez tenisa, a nije daleko od toga da ne može ni bez fudbala! Svetski broj jedan prosto obožava najvažniju sporednu stvar na svetu i iz dalekog Njujorka, gde je kasno sinoć igrao veliko finale US Opena sa Rafaelom Nadalom, prati dešavanja među „orlovima“.

Njega Miha sluša: Novak Đoković

Njega Miha sluša: Novak Đoković | Foto: FoNet

Često smo gledali Noleta na fudbalskim stadionima i u društvu fudbalera, a pored Crvene zvezde, omiljeni klubovi su mu Milan, Real i Benfika. Naravno, njegovo srce kuca najviše za reprezentaciju Srbije i, mada se spremao za meč polufinala US Opena sa Stanislavom Vavrinkom, Noletu nije ni na kraj pameti bilo da preskoči duel „orlova“ i Hrvatske, koji je prationa televiziji. Kako je ispričao izveštaču „Sportskog žurnala“ u Njujorku, generalni utisak je bio dobar, uprkos remiju (1:1) koji je i teoretski izbacio našu reprezentaciju iz trke za Mondijal u Brazilu.


- Nije bilo loše. Šteta što je Matić dobio crveni karton, a do tog trenutka je igrao sjajno. Generalno, utisak je veoma povoljan. Momci su se borili na terenu, izgarali i ne mogu ništa da im zamerim. Mislim da imamo mlad tim i da ljudi treba da imaju više strpljenja. Ne mogu rezultati doći preko noći. Potencijal imamo i nadam se da će rezultati uskoro biti još bolji - rekao je Đoković izveštaču „Sportskog žurnala“ u Njujorku.

Preporučio je povratak Matića i gledali smo ga na „Marakani“ protiv Hrvata, sada bi i Nemanja mogao da se reaktivira

Preporučio je povratak Matića i gledali smo ga na „Marakani“ protiv Hrvata, sada bi i Nemanja mogao da se reaktivira | Foto: AP

Pre nekoliko meseci, Đoković je savetovao Siniši Mihajloviću da vrati u tim Nemanju Matića, što je došlo kasno, a sada mu savetuje da vrati i Nemanju Vidića, kapitena Mančester junajteda, koji se svojevoljno povukao iz nacionalnog tima.


- Voleo bih da u timu vidim Nemanju Vidića. On je sjajan igrač, kapiten Mančester junajteda. Mnogo bi nam značio. Da li će Mihajlović poslušati moj savet? Ne znam, to je pitanje za njega. Ja samo sugerišem - nasmejao se Đoković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP