Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SRPSKI FUDBAL

NOVE PRETNJE SMRĆU: Fudbaler neće da tuži revolveraša!

Autor: M. Zdravković | 23.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Vladimir Jašić (30), fudbaler Radničkog iz Kragujevca, našao se usled novog skandala vezanog za pretnje smrću fudbalerima u Srbiji. Nakon Žarka Udovičića, pred kojim je repetiran pištolj u svlačionici Novog Pazara, i iskusni defanzivac Kragujevčana dobio je preteću poruku tako što mu je „lice u civilu“ sa klupe Voždovca poručilo da će biti upucan!?

Ne želi da  otkrije ko mu  je pretio: Vladimir Jašić

Ne želi da otkrije ko mu je pretio: Vladimir Jašić | Foto: Nebojša Raus

Jašić je, zanimljivo, nekadašnji kapiten „zmajeva“, koji u razgovoru za „Alo!“ ističe da se ništa strašno nije dogodilo u subotu po podne na stadionu „Čika Dača“.


- Bilo je obostrano ružnih reči, ali mislim da to nije bilo tako strašno kao što se mnogima učinilo. Nisam uplašen niti sam ljut na ljude iz Voždovca. Znam da nisu mislili ozbiljno kada su rekli da će pucati u mene. Prepirali smo se, vodili verbalni rat, i to je to - ističe Jašić.

Igrač Radničkog pravio se nevešt kada smo ga upitali ko mu je to pretio da će biti upucan.

- Ne poznajem gospodina sa kojim sam imao duel, niti ću podnositi prijavu protiv njega.

O pretnjama iskusnom defanzivcu javnosti je posle meča ispričao Neško Milovanović, trener Kragujevčana, a sam Jašić poručuje da se sve dogodilo u afektu.

- Pa i Zlatan Ibrahimović je u afektu uvredio francusku državu. To je sport. Normalno je da bude malo napetosti. Žao mi je što je došlo do tog verbalnog okršaja. Hvala mom klubu, koji me je zaštitio. Iskreno, želim da zaboravimo ceo slučaj i da se okrenemo nastavku sezone i fudbalu - zaključio je Vladimir Jašić.

Voždovac: Jašić izmislio pretnje!


Fudbalski klub Voždovac oglasio se juče saopštenjem povodom dešavanja u Kragujevcu:
„Bivši igrač Voždovca, a sada prvotimac Radničkog Vladimir Jašić, započeo je raspravu sa celom klupom našeg tima uz psovke koje nisu za javnost. Odgovoreno mu je na isti način i na tome se sve završilo. Nikakvih pretnji nije bilo, što mogu da potvrde brojni prisutni, kao i sudije. Jašić je iz samo njemu znanih razloga izmislio priču o pretnjama, koja treba da mu služi na čast jer je dve godine bio u našem timu i nosio kapitensku traku.“

Nakon utakmice, svi članovi našeg kluba, kao i uvek posle meča, sportski su pružili ruku i čestitali pobedu kragujevačkom Radničkom.

Ovom prilikom želimo da zamolimo Radnički iz Kragujevca da ne izmišlja priče i da u svoje probleme i afere ne uvlače Fudbalski klub Voždovac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP