Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NA POTEZU FSS

Novi Pazar: Ne očekujemo kaznu!

Autor: Beta | 25.10.2012 - 17:19:00h | Komentara: 0

Potpredsednik Novog Pazara Tarik Imamović izjavio je da je uvredljiv transparent koji si istakli navijači tog kluba za vreme utakmice Kupa Srbije protiv Rada opasan presedan za grad i da izgrednici treba da budu najoštrije kažnjeni.

Novi Pazar

Gradski stadion u Novom Pazaru | Foto: FoNet

- Ovako nešto do sada nismo imali na našem stadionu i iznenađeni smo. Osuđujemo takvo ponašanje i podsećamo da smo kao klub prvi ustali protiv ovakvih i sličnih parola. Nama trebaju pravi navijači i nisu nam potrebni oni koji nas ovako podržavaju - rekao je Imamović radiju "Sto plus" povodom transparenta "Rešen rebus: srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća".

Navijači Rada su na prvenstvenoj utakmici protiv Novog Pazara na Banjici u martu ove godine, u prošloj fudbalskoj sezoni, istakli transparent "rešite rebus", sa crtežima noža, žice i hemijske oznake za srebro (Ag). FSS kaznio je tada domaćina jednom utakmicom bez prisustva publike na svom terenu i novčano sa 500.000 dinara.

Istovremeno, osobe koje su nosile taj transparent na stadionu Rada, kako saznaje Beta, sudski su procesuirane zbog širenja nacionalne i verske netrepeljivosti i osuđene su na višemesečne zatvorske kazne.

- Ne očekujem da ćemo biti kažnjeni i da ćemo ispaštati zbog grupice ljudi koju nije briga za posledice. Oni razmišljaju samo kako da što žešće uzvrate onima koji ih na identičan način prozivaju - kazao je Imamović. - Iskreno, najveća kazna za mene je što se ovo desilo u Novom Pazaru. Siguran sam da to u ovoj sredini ne može da zaživi, a ovakvi navijači ne predstavljaju grad, već sebe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP