Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KRAGUJEVČANI ŽELELI DA PLATE PRIPREME

Novi Pazar tvrdi: Radnički nam nudio da namestimo meč!

Autor: M. Grujić | 28.05.2014 - 15:31:00h | Komentara: 0

Ozbiljne optužbe stižu iz Novog Pazara, od potpredsednika fudbalskog kluba Ćerima Šemsovića koji tvrdi da je dobio ponudu Radničkog iz Kragujevca da se namesti utakmica 29. kola Superlige Srbije, na kojoj su gosti slavili sa 1:0.

Novi Pazar

Novi Pazar

Iako zajednica Superligaša tvrdi da je srpska liga jedna od najkorektnijih u Evropi, očigledno poslednje optužbe koje stižu iz Pazara tvrde suprotno.

"Ovo poslednje što se dogodilo je skandalozno, gde je publika pokušala u više navrata da prekine utakmicu. Imali smo ponudu za nerešeno protiv Radničkog iz Kragujevca, koja je glasila šest bodova plus plaćene pripreme za klub, i javno kažem da to nisam prihvatio. Odbio sam, jer takve stvari ne dolaze u obzir", rekao je Šemsović.

Iako je Novi Pazar izgubio sa 1:0, u meču koji su obeležili domaći navijači pokušavajući da prekinu susret, Šemsović kaže da je njemu savest čista.

"Želeo sam tu pobedu više od svega, obećao sam i premije igračima. Stajao sam ponosno u loži i na kraju čestitao protivniku pored nezadovoljne publike, jer mi je savest čista", dodao je Šemsović.

Nekolicina navijača Novog Pazara pokušala je da uđe u fizički sukob sa članovima Uprave zbog čega je Šemsović odlučio da napusti klub.

"Nema smisla da trošim energiju, novac i vreme, da zapostavljam porodicu, da bih kraju došao u sukob sa takozvanim navijačima. Nastaviću da pratim utakmice Novog Pazara, a želim da mlađi ljudi nastave stazama uspeha. Ponosan sam na to što sam radio. U Fudbalskom savezu Srbije i među sportskim radnicima u drugim klubovima imam samo prijatelje, to je satisfakcija", rekao je Šemsović.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP