Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

POTPREDSEDNIK I DIREKTOR UNOSE NEMIR MEĐU IGRAČE ZVEZDE

Novi rat Kokeze i Stojadinovića!

Autor: D. Ostojić | 18.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Na „Marakani“ je iskopana ratna sekira na relaciji sportski direktor Zoran Stojadinović i potpredsednik Slaviša Kokeza! Kao da funkcionerima sa „Marakane“ nije dovoljno što je Partizan i sedmu godinu zaredom na putu da osvoji titulu, nego su ponovo otvorili unutrašnji front, a ovog puta u priču su uključili i igrače...

FUDBALERI: Stojadinović je spletkaroš

FUDBALERI: Stojadinović je spletkaroš | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Prvi se oglasio Nikola Mijailović, a posle su ga podržali i kapiten Nenad Milijaš, njegov zamenik Boban Bajković, Miloš Ninković i Dragan Mrđa.


- Nemam problem sa Stojadinovićem. Imali smo odličan odnos do određenog trenutka, sve dok nije počeo da nam smeta u svlačionici. Čovek se bavi intrigama i spletkama, što je meni nebulozno. Samo dođe i priča ko je šta rekao. Loše utiče na ekipu. Govorio je okolo da radim s Kokezom, da sam njegov čovek i da me on nagovara na sve!
Pomisliće ljudi svašta, a ja želim samo da Zvezda osvoji tri boda. Stojadinović je ubijao autoritet trenera, čak je i ogovarao potpredsednike u svlačionici. I onda je normalno da nema titule šest godina i normalno je da Mrđin šut u Kupu protiv Vojvodine završi na stativi umesto u golu - izjavio je Mijailović.

Iako su napadi očigledni  i stižu sa jednog mesta, neću se predati

Iako su napadi očigledni i stižu sa jednog mesta, neću se predati

Odmah potom odgovorio je prvi operativac crveno-belih.

- Nisam mutav, niti je bilo ko lud da ne vidi šta se dešava. Kad igrač počne da se meša u poslove kluba, onda nešto nije u redu. Nikola je dobar dečko, odličan igrač, profesionalac, ali mi je žao što ga koriste i instruišu. Jasna mi je pozadina, bliži se prelazni rok, ponovo se diskredituje direktor kako bi nova sportska komisija mogla da se uključi u transfere.
Mijailović jeste izgovorio reči u pomenutom intervjuu, ali je retorika prepoznatljiva i stiže iz usta drugog čoveka. Ako na nečiji rad imam zamerke, onda izađem javno i kažem - taj je loše uradio ovo i ovo. A sad vam kažem - gospodin koji ima nešto protiv mene i želi isključivo da radi prelazni rok nije pravi muškarac, čim nema snage da mi lično saopšti primedbe, već za to koristi igrače. Iako su napadi očigledni i stižu sa jednog mesta, neću se predati. Tokom prelaznog roka ću sarađivati isključivo sa Džajićem. I to pojedincima izuzetno smeta. Boriću se da ostanem direktor, savest mi je mirna - kaže Stojadinović.
Ko je u pravu - videće se do proleća, ali bi tada već moglo da bude kasno za Zvezdu...
Poslednji komentari
  • Vitez Vreme: 18.12.2013 12:13h

    Ovi će zbog Partizana izvaditi oči sami sebe. Da nije Partizana oni nebi ni igrali. Eto to je naša stvarnos na svim poljima ne gledamo sebe već druge. Zavidimo što neko ima a ne razmišljamo što mi nemamo. Dobro neko reče, mi smo nacija koja se nezdravo takmiči.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP