Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROMENE

Od naredne sezone dozvoljeno šest stranaca u Super ligi

Autor: | 07.07.2015 - 21:12:00h | Komentara: 0

Od naredne sezone klubovi u Super ligi u protokolu za utakmice moći će da imaju šestoricu stranaca, odlučio je danas Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

fss

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda su uoči početka takmičenja u Super ligi Srbije zatražili od FSS-a da poveća dozvoljeni broj stranaca u protokolu za utakmicu, pa će tako u predstojećoj sezoni klubovi imati pravo na šestoricu fudbalera, a ne kao do sada - četvoricu. Takođe, igrači sa prostora bivših jugoslovenskih republika neće imati status stranaca.

Pored toga, Izvšni odbor FSS-a usvojio je i inicijativu da se klubovima produži rok na još šest meseci za postavljanje reflektora na stadionima Super lige Srbije.

Pre sednice Izvršnog odbora FSS je održao i sednicu Odbora za hitna pitanja. Na njoj je predsednik Fudbalskog saveza Beograda i potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza imenovan za potpredsednika Saveza.

Na sednici IO FSS, kojom je predsedavao prvi čovek te organizacije Tomislav Karadžić, analiziran je i učinak svih reprezentativnih selekcija u poslednje vreme, a na kraju je Ivan Tomić imenovan za novog selektora reprezentacije Srbije za igrače do 18 godina.

"Izražavamo posebno zadovoljstvo zbog osvojene titule prvaka sveta generacije U-20 na Novom Zelandu i to predstavlja podstrek i putokaz svim selekcijama. Plasman mlade reprezentacije na završni turnir EP u Češkoj predstavlja takođe uspeh, ali učinak na samom turniru zahteva podrobnu analizu koja će uslediti.

Što se 'A' selekcije tiče, šansa za učešće na EP u Franuskoj umanjena je posle poraza u Danskoj, ali dok postoji šansa trajaće i nada u plasman na veliko takmičenje", navodi se u saopštenju FSS-a.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP