Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IGRAČ SITIJA IMA PROBLEM SA ENGLESKIM VLASTIMA

Ode dozvola Kolarovu!

Autor: Milan Zdravković | 24.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Aleksandar Kolarov (28), defanzivac Mančester sitija, mogao bi uskoro da ostane bez vozačke dozvole, pošto je ponovo uhvaćen u prebrzoj vožnji! Srpski reprezentativac snimljen je kamerom britanske saobraćajne policije dok je jednim od sporednih puteva u okolini Mančestera vozio svoj „audi” brzinom od 82 kilometra na sat umesto 65, koliko je iznosilo ograničenje.

Moraće da  parkira auto  u garažu:  Aleksandar Kolarov

Moraće da parkira auto u garažu: Aleksandar Kolarov | Foto: Profimedia

Kolarov, koji stanuje u mestašcetu Hejl, u opštini Češajr, u ponedeljak ujutru se nije pojavio na Magistarskom sudu u Mančesteru, gde je trebalo da se izjasni o krivici, ali je to bilo očekivano jer nije došao ni na poslednje suđenje u februaru 2013. godine, iako je, istina, preko advokata priznao krivicu za prekršaj koji je ranije napravio.


Standardni prvotimac „orlova” je pre dve godine kažnjen sa oko 2.000 evra i dobio je tri kaznena poena u vozačkoj dozvoli jer je i tada prekoračio brzinu u svom „mercedesu” Cklase. Ipak, ozbiljan posao ga tek očekuje narednog meseca, 6. oktobra, za kada mu je zakazano saslušanje o mogućoj suspenziji vozačke dozvole.

Stroga engleska  policija nije poštedela  ni srpskog fudbalera

Stroga engleska policija nije poštedela ni srpskog fudbalera | Foto: Profimedia


Pošto će Kolarov, po svoj prilici, početkom oktobra ostati bez dozvole, postavlja se pitanje ko će ga ubuduće voziti na treninge u Karington i da li će ta privilegija pripasti Edinu Džeku, Stevanu Jovetiću ili Matiji Nastasiću.
Problem više za levog beka „građana” je što bi 6. oktobra, osim na sudu u Mančesteru, trebalo da se pojavi i kod selektora „orlova” Dika Advokata na pripremama za utakmice kvalifikacija za EVRO 2016 protiv Jermenije i Albanije.

Aleksandar kao Tevez, Nasri, Ešli Kol...


Mnogi fudbaleri u Premijer ligi često prave probleme prilikom vožnje. Neki od njih dolijaju na sudu i ostanu na kraju bez dozvole, a sve ih karakteriše činjenica da u dozvoli imaju mnogo više kaznenih poena nego što ih, recimo, Kvins Park Rendžers ima na tabeli. Karlos Tevez je, dok je nastupao na Ostrvu, morao da odsluži 250 sati humanitarnog rada zbog vožnje bez dozvole, dok je Samir Nasri zbog prebrze vožnje takođe izgubio dozovolu. Ešli Kol je takođe poznat po divljanju zbog kojeg je izgubio dozvolu, a ista sudbina zadesila je i nekadašnjeg prvotimca Arsenala Andrea Santosa, koji je jednom uhvaćen kako je vozio 200 na sat.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP