Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BIVŠI KAPITEN PARTIZANA

Ode i Drina, tonemo kao Titanik!

Autor: | 24.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Rasprodaja fudbalera u Humskoj zabrinula je i iznervirala bivšeg kapitena Partizana Nenada Đorđevića (35), koji je na društvenim mrežama iskazao ogorčenje katastrofalnom klupskom politikom vicešampiona Srbije s predsednikom Draganom Đurićem na čelu.

Razočaran: Nenad Đorđević

Razočaran: Nenad Đorđević

Činjenica je da su crno-beli usled nedostatka novca zakoračili u novu sezonu bez adekvatnih pojačanja, dok je odlazak iskusnog Nikole Drinčića u Makabi iz Haife bila još jedna u nizu od prodaja. Sve to nateralo je iskusnog defanzivca Đorđevića, koji trenutno brani boje švedskog Kalmara, da se oglasi putem društvene mreže Tviter.


- Ode i Drina, što verovatno u prevodu znači da tonemo poput Titanika, a kapetan hrabro i dostojanstveno stoji na palubi do poslednje banke... - tvitovao je Đorđević.

Tviter

Tviter

Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore je za crno-bele igrao u dva navrata, od 2003. do 2007, kao i od 2008. do 2010. godine, kada je bio jedan od glavnih igrača na putu ka tituli.


Podsetimo, Partizan je, osim Drinčića, već prodao Stankovića i Stojkovića, a na pragu odlaska iz Humske su još Danko Lazović i Andrija Živković.

Jasno je ko dan da će crno-beli u slučaju prodaje Lazovića i Živkovića morati da zavuku ruku u džep kako bi angažovali adekvatne zamene na njihovim pozicijama, jer samo tako mogu da ostanu kandidati za titulu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP