Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ROBERTS OMEGA „ZABLISTAO” VEĆ NA PROMOCIJI

Odmah hteo da mazne dres?!

Autor: M. Z. | 30.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Zvezda je juče predstavila dva štoperska pojačanja, Peruanca Migela Arauha (18) i Liberijca Robertsa Omegu (21).

Omega je dobio dres s etiketom, koji je  hteo da „smota“

Omega je dobio dres s etiketom, koji je hteo da „smota“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ovaj drugi posebno je zanimljiv jer su ga prilikom dolaska na “Marakanu” pratile glasine da je imao probleme sa nedisciplinom u Slobodi i Smederevu, gde je ranije nastupao. Omega, međutim, negira da je to tačno.


- Ne, to nije istina. Svaki tim je za mene porodica. To možete da pitate i Kasalicu i Maksimovića, sa kojima sam igrao u Užicu. Kada sam na terenu, dajem sve od sebe, a kada se obaveze završe, onda mogu sa svakim da sednem na piće - tvrdi Liberijac.

Pojačanja u defanzivi: Arauho i Omega

Pojačanja u defanzivi: Arauho i Omega | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Zanimljiv detalj dogodio se prilikom ceremonije potpisivanja ugovora. Omegi je tada predat dres sa brojem 30, a posle slikanja zgužvao ga je i skoro smestio u džep, kada ga je sportski direktor Zoran Stojadinović opomenuo da mora da ga vrati portparolu Nikolovskom.

- Jeste li videli, odmah je hteo da ga smota - kroz smeh je dobacio novinarima Stojadinović.

Kada je reč o trenutnoj fizičkoj pripremljenosti Robertsa Omege, on tvrdi da je spreman za četvrtak i gostovanje u Odesi.

- Potpuno sam fit. Već tri nedelje radim dva puta dnevno kako bih stigao saigrače. Sada je na treneru odluka da li će da me stavi u startnih 11 ili ne. Imam veliku inspiraciju, jer Crvena zvezda je za mene jedan od najvećih klubova u Evropi - zaključio je Omega.

Arauhu dres kao Garidu!


Mladi Peruanac Migel Arauho je doveden više kao dugoročna investicija. Treba mu još malo vremena da se prilagodi na novo podneblje, pa nije realno da konkuriše za gostovanje u Odesi.
- Ono što sam do sada video je da se ovde mnogo jače trenira, takoreći sa 200 odsto. U Peruu su treninzi lakši, a na utakmicama se daje sve od sebe. Moram da se naviknem i na vremensku razliku, a to nije lako - istakao je Arauho.
Peruanac je, zanimljivo, dobio dres sa brojem 20, isti koji je nosio Luis Garido, fudbaler koji je najuren sa “Marakane” već posle šest meseci.

Poslednji komentari
  • mix Vreme: 31.07.2013 06:08h

    E, bas ste jadni! Pa valjda promotivni dres ostaje kao uspomena igracu!? Auuu, pa Partizan uz dres sa promocije lepo dodeli i salcic i nekoliko suvenira i to sve u prelepoj plasticnoj crno-beloj kesici! Ali Partizan je sampion , nije beda! Nemojte se ljutiti zbog ovoga, ali me ova info sa promocije stvarno zacudila i iritirala! Dres sa promocije je uspomena za igraca!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP