Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FILIP ĐORĐEVIĆ O POVLAČENJU IZ REPREZENTACIJE ZA ALO!:

Odoh tamo gde me više cene!

Autor: P. Milovanović | 20.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Filip Đorđević (27) izgleda je definitivno rekao poslednje zbogom Srbiji! Razočaran statusom u nacionalnom timu, gde je bio tek treći izbor u špicu „orlova“ iza Danka Lazovića i Aleksandra Mitrovića, as Lacija je u prijateljskom meču protiv Grčke (0:2) odbio da uđe u igru u 75. minutu.

„Ciao, ragazzi“: Filip Đorđević razočaran napušta Srbiju

„Ciao, ragazzi“: Filip Đorđević razočaran napušta Srbiju | Foto: Oliver Bunić

Ubrzo je prostrujala vest da je Fića odlučio da više ne igra za Srbiju, a po ponašanju koje je pokazao po povratku reprezentacije u Beograd, ta priča bi uskoro i zvanično mogla da dobije potvrdu. Đorđević je sa aerodroma „Nikola Tesla“ prvi odjurio u nepoznatom pravcu, vidno neraspoložen.
Dan kasnije, kada su se vruće glave bar malo ohladile, „Alo!“ je pokušao da od Đorđevića, lično, sazna o čemu se zapravo radi, ali as Lacija nije bio previše raspoložen za priču. Sve se svelo na njegov kratak SMS koji smo od njega dobili u toku popodneva:


„Neka piše svako šta god hoće, totalno mi je nebitno šta će se u Srbiji pričati o meni. Idem za Italiju, tamo me ljudi poštuju i cene, tamo je moj život!“
Očigledno da Đorđević, koji je u Hanji impulsivno odreagovao, ne planira da promeni odluku i da mu je dosadilo da „greje klupu“ u nacionalnom timu.
Kod Siniše Mihajlovića je imao zapaženu ulogu, slično je počelo i sa Dikom Advokatom, koji mu je pružio šansu protiv Francuske i Jermenije, kada je bio starter, a zatim je izgubio status prvotimca. Centarfor Lacija je u blamaži protiv Danske pred praznom Humskom meč presedeo na klupi, a identičan scenario bio je i na Kritu u meču sa Grčkom.

Po svemu sudeći, ostaće upisano da je nekadašnji član Crvene zvezde zabeležio 14 nastupa za Srbiju uz četiri postignuta gola.

Pogodio na debiju!


A debi iz snova imao je Filip Đorđević u najdražem dresu. Iako je poziv za nacionalni tim dobio još davne 2007. godine protiv Kazahstana, kada nije dobio šansu da pokaže šta zna, svojih pet minuta slave je zgrabio 14. novembra 2012. godine. Siniša Mihajlović ga je pozvao za prijateljski meč protiv Čilea (2:0), a Đorđević mu se odužio na maestralan način, jer je posle dva minuta provedenih na terenu pogodio mrežu rivala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP