Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DOBRO RASPOLOŽENJE U STAROJ PAZOVI

Okupili se "orlovi", svi se nadaju pobedi

Autor: M. Grujić | 18.03.2013 - 15:15:00h | Komentara: 0

Fudbaleri i stručni štab reprezentacije Srbije okupio se u Staroj Pazovi uoči predstojećih mečeva sa Hrvatskom i Škotskom, koji će u mnogome odlučiti dalju sudbinu "orlova" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Srbija

 - Odavno svi razmišljamo o ovoj utakmici i potrebno je samo da se fokusiramo na fudbal, ostale stvari treba da ostanu po strani. Delimično se slažem sa stavom da je hrvatska selekcija favorit u ovoj utakmici, ali vidim i neke naše prednosti. Možda baš činjenica da smo mlada ekipa nosi sa sobom neke prednosti. Drago mi je što sam golovima u klubu napravio sebi dobru uvertiru za ovu akciju reprezentacije. Trudiću se da ne čitam mnogo novine već da se, zajedno sa ekipom, okrenem gostovanju u Zagrebu. U karijeri svakako nisam igrao važniju utakmicu od ove koja nas očekuje protiv selekcije Hrvatske - rekao je Filip Đuričić.

Dušan Basta se osvrnuo na činjenicu da je dosta igrača sa aktuelnih spiskova A reprezentacije Srbije i Hrvatske učestvovalo u mečevima baraža selekcija ispod 21 godine, u novembru 2005. Godine. Uspešnija je tada bila reprezentacija Srbije i Crne Gore za koju je upravo igrao Dušan Basta.


- Hrvatska jeste favorit u ovoj utakmici, ali pred derbi se nikad ne zna ko će da pobedi i prognoze su uvek nezahvalne.

Povratnik u A reprezentaciju Srbije, defanzivac Hamburgera, Slobodan Rajković, priznao je da oseća sreću i zadovoljstvo što je ponovo u nacionalnom timu bez obzira na činjenicu da „orlove" očekuje utakmice „biti il ne biti".


- Mnogo je jači lep osećaj što sam ponovo sa ekipom, sa drugarima i što je neki težak period iza mene. U fudbalu, posebno u kvalifikacijama, svaka utakmica ima status odlučujuće, presudne, pa se u tom smislu ne menja ništa ni pred mečeve protiv Hrvatske i Škotske.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP