Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IZNENAĐENJE NA IZBORIMA U PARTIZANU

Otkud sada Nađ?!

Autor: M. Rangelov | 09.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Odavno nije tajna da je nešto trulo u FK Partizan! Vetrovi koji duvaju sa svih strana potpuno su uzdrmali jesenjeg šampiona Srbije. Još uvek nije izvesno ko će seseti u fotelju Dragana Đurića, ali bez obzira da li se novi predsednik tima iz Humske bude prezivao Popović, Jovičić ili Nađ očekuje ga pravi “pakao”.

Čekaju izbore:  Jovičić, Grubor,  Đurić i Popović

Čekaju izbore: Jovičić, Grubor, Đurić i Popović | Foto: Marko Metlaš

Štrajkovi su sve učestaliji i taman kad se čini da je požar na jednom nivou ugašen, bukne drugi. Izgleda da više nema ni ko da ih gasi, unutrašnja previranja su sve jača. U Partizanu je počela prava “Igra prestola”. Borba za mesto prvog čoveka kluba biće nemilosrdna, do poslednjeg trenutka (izbori 16. decembar).


Van svih očekivanja, trka za mesto predsednik kluba neće biti u dvoje. Pored Mileta Jovičića i Zorana Popovića, kao grom iz vedra neba pojavio se i Albert Nađ?! Pravo niotkud bivši sportski dirketor, legendarni kapiten i član Upravnog odbora - podneo je kandidaturu. Nađ ispunjava sve uslove propisane Statutom tako da ga u ovom trenutku ništa ne sprečava da izađe na crtu Jovičiću i Popoviću.
Dragan Đurić još uvek ćuti, potpredsenik Branko Ružić želi Mileta Jovičića, Žarko Zečević i opozicija - Zorana Popovića, ali glavno pitanje je otkud sada Nađ? Ko se zauzima za bivšeg sportskog dirktora?

Hoće da bude predsednik  Partizana: Albert Nađ

Hoće da bude predsednik Partizana: Albert Nađ | Foto: Marko Metlaš


Verzija je mnogo, za sada se samo nagađa čijem “casrstvu” Nađ pripada. Pre nekoliko dana bio je povezivan sa opozicijom. Ljudi bliski klubu smatraju da je njegova kandidatura strateški potez Popovićeve struje koja želi da destabilizuje kokurenciju i podeli Upravni odbor. Nije ni potpuno jasno zašto je Popoviću potreban ovaj manevar ako već kako sam kaže ima potpunu podršku vlasti? Sa druge strane Albert Nađ za sebe ističe da je pravi “vojnik Partizana”. U skladu sa tim, možda je prepoznao težak trenutak i činjenicu da je crno-belim potrebna pomoć.

- Razloge za svoju kandidaturu ću otkriti vrlo brzo, uskoro će biti održana konferencija za novinare na kojoj ću sve objasniti - kratko je za “Alo!” rekao Nađ.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP