Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

REPREZENTATIVCI TAKOZVANOG KOSOVA PRETE PIŠTOLJIMA!

OVK bi da igra fudbal!

Autor: M. Grujić | 05.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Malo je reći - skandalozna fotografija reprezentativaca takozvanog fudbalskog saveza Kosova!

Naoružani do zuba dočekuju fudbalsku utakmicu: Reprezentativci  takozvanog Kosova - Albert Bunjaku, golman Kuštrim Mušica i defa

Naoružani do zuba dočekuju fudbalsku utakmicu: Reprezentativci takozvanog Kosova - Albert Bunjaku, golman Kuštrim Mušica i defanzivac Avni Pepa

Dan uoči utakmice sa Haitijem u Kosovskoj Mitrovici, tamošnji fudbaleri se pripremaju na nesvakidašanji način. Umesto da jure za loptom, oni treniraju u streljani i još se ponosno slikaju s pištoljima u rukama. Ne bi nas iznenadilo da su im trening držali nekadašnji pripadnici ozloglašene albanske terorističke organizacije - OVK.


Napadač Albert Bunjaku, golman Kuštrim Mušica i defanzivac Avni Pepa rešili su da se uz vatreno oružje isprazne pred utakmicu. Ako su hteli da se zabave - malo su se zaigrali. Čisto sumnjamo da je ovakva vojnička formacija takozvanih reprezentativaca bila s idejom da se pripreti Haitiju. I ne mislimo da je zabavno kao što oni to prikazuju. Naročito ne Srbima sa severa Kosovske Mitrovice...

Iz FIFA se prave blesavi


„Alo!“ je u FIFA juče prosledio spornu fotografiju s pištoljima, upitavši njihove predstavnike - „odobravate li ovakav gest fudbalera“?
Iz FIFA su nam imejlom odgovorili, ali prosudite sami šta i kako...
- Organizacija meča je primarna odgovornost FS Kosova, koji mora da obezbedi sve potrebne uslove za odigravanje prijateljskih mečeva, koji se odnose na timove i selekciju Kosova, koje je FIFA dopustila da se odigraju od 13. januara 2014. godine. U ovom trenutku, nemamo više nikakvih komentara niti ćemo pričati o toj temi - piše u odgovoru FIFA!?

Poslednji komentari
  • Srbin iz Prištine Vreme: 05.03.2014 10:41h

    Da se razumemo, mene su proterali, sve popljačkali, grobove porušili, sve što bilo ko drugi oseća prema KiM, ja osećam tri puta intenzivnije. Ali, neće biti da su ovo 'naoružani kosovski fudbaleri spremni da seju smrt'. Obzirom da svi imaju antifone (te kao slušalice oko vrata, to je da bi se umanjio zvuk) kao i to što se nalazi iza njih ('vatrena linija', linija gađanja) biće da su ljudi fotografisani u nekoj streljani. E sad, to što su primitivci pa obožavaju da se slikaju sa oružjem, pa makar i igračkama samo neka liči na neku pušku, to je druga stvar, ima i kod nas puno takvih.

  • montazer Vreme: 05.03.2014 19:24h

    Propaganda....!!!Vi srbi vrlo ste budale...!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP