Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

A SAD, NA POSAO!

OZVANIČENO: Kežman u Vojvodini!

Autor: D. B. | 25.06.2013 - 21:54:00h | Komentara: 0

Novosadska Vojvodina je dobila veliko pojačanje! Mateja Kežman, proslavljeni reprezentativac koji se odnevno bavi i menadžerskim poslom, postao je i zvanično savetnik novom predsedniku kluba Balši Butoroviću.

Nastavljaju tamo gde je Bata stao: Balša i Mateja

Nastavljaju tamo gde je Bata stao: Balša i Mateja

 - Kežman je imao sjajnu saradnju sa mojim pokojnim ocem. Želeo sam da se ta saradnja proširi i definitivno smo se dogovorili da Kežman dobije funkciju u našem klubu. On će biti kooptiran u Upravni odbor i biće moj savetnik. Uveren sam da će nam znanje i veze koje je stekao u Evropi pomoći da postanemo još boljii. Prvi zadatak pred nama je da eliminišemo Hibernijans - istakao je Balša Buturović.

Mateja Kežman je već startovao sa poslom a u četvrtak će zajedno sa predsednikom balšom posetiti ekipu, koja se priprema na Zlatiboru.
- Sve ćemo učiniti da Vojvodina u narednoj sezoni zabeleži još veće uspehe. Predsednik Balša je mlad i ambiciozan i siguran sam da će naša saradnja dugo trajati. U pregovorima smo sa nekoliko klubova, koji su pokazali interesovanje za Abubakara, Vulićević i Trajkovića. Svojim igrama zaslužili su da probaju da zarade veći novac, ali i da na njima zaradi Vojvodina. Ali ukoliko ne bude pravih ponuda iz inostranstva, oni ostaju u Vojvodini. Nama su trenutno prioritet dovođenje golmana, štopera i napadača, koji bi pojačali konkurenciju - rekao je Kežman.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP